Beşiktaş’ta transfer önceliği kalecide

Beşiktaş’ta transfer önceliği kalecide
Siyah Beyazlılar’da Ocak’ta mutlaka bir kaleci alınması kararı verilirken, stoper için henüz net bir karar çıkmadı. Transfer komitesi başkanı Mete Albayrak, Sırbistan Milli takımının kalecileri Vladimir Stojkovic ve Prednag Rajkovic ile temas halinde olduklarını söyledi

Recep: Recep Şeker

Beşiktaş’ta ocak ayı transferinde önceliğin kaleci olduğu bellli oldu. Transfer komitesi başkanı Mete Albayrak, ara transferde bir kaleciye ihtiyaçları olduğunu ancak stoper konusunda kesin karar vermediklerini söyledi. Tolga gibi tecrübeli Günay gibi genç kalecileri olduğunu belirten Karadeniz, “Ancak hem Süper Lig’de hem de Avrupa’da başarılı olmamız için kaleye takviye şartı. Ara transferin başlamasıyla temasa geçtikleri kalecilerle masaya oturacağız” dedi. Bu arada siyah beyazlıların 2 Sırbistanlı kaleciyi takibe aldıkları biri tecrübeli diğeri genç olan iki kaleciden birisinde karar verecekleri belli oldu. Scout ekibinin ilk sırasında Avrupa’nın birçok takımında görev alan Sırbistan Milli takımının kalecisi Vladimir Stojkovic ile U 20 Dünya Kupası’nda şampiyonluğa uzanan Sırbistan’ın genç kalecisi Prednag Rajkovic var. İsrail’in Maccabi Haifa takımı’nın formasını giyen tecrübeli kaleci Stojkovic’in ilk sırada olduğu, olası bir terslikte genç kaleci Rajkovic’i yedekte tutan siyah beyazlıların aksi durumda bu isme yöneleceği belirtildi.

Veli Kavlak sevinci
Beşiktaş’ta Kardemir Karabükspor galibiyetinin yanında, Veli Kavlak sevinci de yaşanıyor. Geçen sezon başarılı bir sezon geçirdikten sonra bu sezonun başında şanssız bir sakatlık geçiren ve 9 ay sonra sahalara dönen genç futbolcunun ilk maçında başarılı bir performans ortaya koyması teknik kadroyu da sevindirdi. Uzun bir aradan sonra sahalara döndüğü için umutlu oluduğnu belirten Kavlak ise şöyle konuştu: “9 ayda 2 ameliyat geçirdim. Geri dönmenin zor olacağını biliyordum. Futbola yeniden başlamış gibiyim. Bana destek olan herkese çok teşekkür ederim. Devre arasında tam hazır olurum. İlerleyen dakikalarda oldukça ağrılarım oluyor. İkinci yarıda inşallah yüzde yüz performansımla sahada olacağım. Formamı giydiğimde takıma olumlu yönde katkımın olacağından şüphem yok” ifadesini kullandı. Bu arada kupa maçında başında 5 cm’lik kesik oluşan Cenk Tosun’un pazar günü idmanlara başlayacağı öğrenildi. Golcü futbolcuya soyunma odasında cerrahi işlemle dikiş yapıldığı, iki gün dinlendikten sonra çalışmalara katılacağı belirtildi.