Hıncal Uluç'tan olay İmamoğlu açıklaması

Hıncal Uluç'tan olay İmamoğlu açıklaması
Sabah yazarı Hıncal Uluç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediye başkanı olduktan sonra kendisiyle iletişimi kestiğini söyledi.

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iletişim kuramadığını söyledi.

Bugün köşesinde kaleme aldığı ''Her şey çok ne olacaktı?'' başlıklı yazısına “Her şey çok güzel olacak" ne güzel bir seçim sloganıydı. Söyleyen de, Beylikdüzü''nün çok gidip, çok görüp, çok hayran olduğum Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu.. "Kazanırsa, yaşadı İstanbul" dedim.” sözleriyle başladı.

Uluç, İmamoğlu’nun kendisiyle iletişimi kestiğini bu sözlerle anlattı:

"Yakın arkadaşım, dostum sandığım İmamoğlu selamı sabahı kesti. İçine düştüğü Millet İttifakı, cumhurbaşkanlığı adaylığı hevesi, bir Sabah yazarı ile dostluğu kaldıramaz, diye düşündü herhalde"

İmamoğlu’nun kendisine verdiği özel numaranın artık geçersiz olduğunu söyleyen Uluç, yazısının devamında konuya ilişkin şu ifadeleri kaydetti:

“Bana kendisinin verdiği özel telefonunu açmaz oldu. Sonra başkasına devretti ve iletişimimiz kesildi. Bu köşeden sorduklarıma da cevap vermez oldu.

En son geçen hafta sormuştum, hatırlarsınız..

"Her şey çok güzel olacak, dedin İmamoğlu.. Çok değil, daha güzel yaptığın tek şeyi söyle İstanbullular için, burada yazayım.."

Tısss!. Verecek cevabı olmadığından tabii..”

İlgili Haberler