Aldatılan iş kadını kocasının sevgilisini tuzağa düşürdü 5 çalışanına tecavüz ettirdi

Aldatılan iş kadını kocasının sevgilisini tuzağa düşürdü 5 çalışanına tecavüz ettirdi
Hindistan'ın Kondapur eyaletinde aldatıldığını öğrenen kadın patron, kocasının sevgilisini tuzağa düşürüp para verdiği 5 çalışanına tecavüz ettirdi.

Hindistan''nın Kondapur eyaletinde ismi Gayatri olarak açıklanan kadın, kocasının evlerine gelen misafir kadınla ilişkisi olduğundan şüphelendi. Bir hafiye gibi izlerine süren kadın, kocasını ve metresi olduğunu iddia ettiği kadını takibe aldı.

Kocası ve evine misafir olarak gelen kadının ilişki yaşadığından emin olunca beş erkek çalışanına kadına tecavüz etmeleri emrini verdi. Ardından da kafasında yaptığı planı uygulamaya koydu. 

Gayatri, kocasının ilişki yaşadığı kadını konuşmak için bir odaya götürdü. O sırada odada gizlenen adamlar gizlendikleri yerden çıktı.
5 adam sırayla kadına tecavöüz etti. O sırada Gayatri, telefonu ile olayı kameraya alıp kadına polise söylemesi durumunda videoyu internet üzerinde yayınlamakla tehdit etti. 

Kadının polise ihbarda bulunması sonucu Gayatri, 22 yaşındaki Ulsala Manoj Kumar, 25 yaşındaki Syed Masthan, 25 yaşındaki Sheikh Mujahid, 32 yaşındaki Sheikh Moula Ali ve 22 yaşındaki Vishnu Vardhan tutuklandı.

Tecavüze uğrayan kadının annesi, Gayatri''nin kocasıyla boşandıktan sonra kızı ile evlendiğini söyledi. Çiftin gerçekten evlenip evlenmediği doğrulanmadı.