Hırsız çalışana patron dayağı. Elinden zor kurtuldu

Hırsız çalışana patron dayağı. Elinden zor kurtuldu
Şişli’de bir fırında iki gün önce işe giren şahıs, arkadaşını arayıp çalıştığı yerdeki telefonu çalmasını söyleyince patronu tarafından fark edildi. Çalışanı odaya çağıran patron, dakikalarca dövdü.

Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Şişli Ergenekon Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre sokakta bir fırın işleten Kemal Yılmaz Y. olaydan 2 gün önce çalışması için Bekir isminde bir şahsı işe aldı.

aw037413-06.jpg

Fırında çalışmaya başlayan Bekir, olay günü bir arkadaşını arayarak hırsızlık yapması için uygun ortam olduğunu, gelip telefon çalabileceğini söyledi. Yaşananları fark eden patron Kemal Yılmaz Y., çalışanı odaya çağırdı.

aw037413-02.jpg

ÇALIŞANINI DAKİKALARCA DÖVDÜ

İlk olarak, Bekir isimli yeni çalışanı ile konuşan patron daha sonra yumruk atmaya başladı. Dakikalarca çalışanı döven patronun seslerini duyan diğer çalışanlar, araya girdi.

aw037413-04.jpg

Patronunun elinden zor kurtulan çalışan arkasına bile bakmadan kaçtı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken, patronu diğer çalışanlar güçlükle sakinleştirdi.

aw037413-03.jpg

Öte yandan, olayla ve dayakla ilgili tarafların birbirleri hakkında şikayette bulunmadıkları öğrenildi.

Ayrıca güvenlik kamera görüntüsünü dayak atan patronun, fırıncıların sosyal medya grubundan dikkatli olmaları amacıyla paylaştığı bildirildi.

İlgili Haberler