Trabzonspor, Sivasspor'a hazırlanıyor

Trabzonspor, Sivasspor'a hazırlanıyor
Trabzonspor, Sivasspor'a hazırlanıyor

Tonya Trabzonspor Taraftarlar Derneği üyeleri, antrenmanı izleyerek Teknik Direktör Kafkas'a çiçek verdi.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana milli oyuncular Onur, Zokora, Bamba, Adrian, Sapara ve Janko'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Zeki Yavru katılmadı. Volkan ise takımdan ayrı koşu yaptı.


Milli takım kampından Soner ile birlikte dönen yeni transfer Alim Öztürk de bordo-mavili takımın çalışmasında yer aldı. Antrenmanın ilk 15 dakikasında koordinasyon ağırlıklı çalışan bordo-mavililer, geri kalan bölümü basına ve taraftara kapalı gerçekleştirdi.


Trabzonspor'un Fildişi Sahili oyuncuları Didier Zokora ve Bamba'nın hafta sonuna kadar Trabzon'da olacakları bildirildi. Bu futbolcuların Sivaspor maçı kadrosunda yer almayacağı, Fenerbahçe maçıyla birlikte takımdaki yerlerini alabilecekleri ifade edildi.


Tonyalılardan destek


Tonya Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Baki ve dernek üyeleri, antrenmanı izleyerek bordo-mavili takıma destek verdi. Taraftarlar, Teknik Direktör Tolunay Kafkas'a çiçek ve Tonya tereyağı ile süt ürünlerinden oluşan hediyeler verdiler.