Honor modellerinin güncelleme tarihi belli oldu

Honor modellerinin güncelleme tarihi belli oldu
Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor’un yeni güncelleme tarihleri belli oldu.

Huawei’nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor’un akıllı telefonlarını Android 10 işletim sistemini temel alan Magic UI 3.0 arayüzünün güncelleme tarihleri belli oldu. 

Huawei’nin EMUI 10 kullanıcı arayüzü ile benzer şekilde karanlık mod gibi birçok yeni özellik Magic UI 3.0 ile Honor kullanıcılarına sunulacak. Baştan aşağı yenilenen arayüzün sunduğu yenilikler Android 10 özellikleri ile sınırlı değil.

Honor tarafından yapılan açıklamaya göre, Magic UI 3.0 güncellemesi 15 Mart tarihinde Honor 20, Honor 20 Pro, Honor View 20 ve Honor 9X Pro ile buluşacak. Tabi, ülkelere göre sırayla dağıtım gerçekleştirileceği için ülkemizdeki cihazlara ulaşması biraz daha zaman alabilir. Bunun yanı sıra Honor 9X modelinin Magic UI’ın aksine EMUI 10 güncellemesi alınacağı açıklandı.

Bunun yanı sıra Honor 10 Lite, Honor 20 Lite, Honor 9X Pro, Honor V10 ve Honor 10 gibi çeşitli modeller için test süreci devam ediyor. Bu modellerin Mayıs ayından itibaren güncellemeyi almaya başlaması bekleniyor.