Hukukçu Ümit Kocasakal’la Hilal Kaplan canlı yayında karşı karşıya geldi. Pelikancı Kaplan’ın Yüzüne “Pelikanları sevmem” dedi

Hukukçu Ümit Kocasakal’la Hilal Kaplan canlı yayında karşı karşıya geldi. Pelikancı Kaplan’ın Yüzüne “Pelikanları sevmem” dedi
Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan Ulusal Kanal’a konuk oldu. 104 emekli amiralin Montrö bildirisinin tartışıldığı programda Hilal Kaplan, amirallerin açıklamasına "darbe kokusu" dedi. Hukukçu Prof. Dr. Ümit Kocasakal ise Kaplan'a "Eskiden beri pelikanları sevmem" sözleriyle tepki gösterdi.

OdaTV’de yer alan habere göre, Ulusal Kanal’da ilk kez canlı yayına çıkan Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan ile Hukukçu Prof. Dr. Ümit Kocasakal arasında yaşanan tartışma sosyal medyada gündem oldu.

Hilal Kaplan, amirallerin duyurusu için ‘darbe kokusu’ ifadesini kullandı. Aynı yayına konuk olan Ümit Kocasakal ise bu sözlere tepki gösterdi. Kocasakal’ın "Eskiden beri pelikanları sevmem" sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Ümit Kocasakal’a “ekranda prim yapmaya, çığlık atmaya gelmişsiniz” diyen Hilal Kaplan, "15 Temmuz gecesi sizden iki saat önce tepki verdim ben. Ümit Kocasakal bana vatanseverlik taslayamazsın, öğretmezsin. Ben karnımda bebeğimle köprüdeydim. Bana tek kelime edemezsin FETÖ ile mücadele noktasında. Eğer dediğin gibi 15 Temmuz bir sınavsa ben senden iki saat önce tepki vererek o sınavı çoktan geçtim" ifadelerini kullandı.

"BİRİLERİ İÇ CEPHE MASALIYLA İNANABİLİR AMA BEN YUTMAM"

"15 Temmuz kim siz kim" diye yanıt veren Kocasakal, Hilal Kaplan’ın geçmişte FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’i övdüğü mesajlarını ekrandan gösterdi. Kocasakal, "Birileri iç cephe masalıyla sizin bu söylemlerinize inanabilir ama ben yemem ve yutmam" diye konuştu.

 

 

 

İlgili Haberler