İktidara yakın medyada çalışan Cem Küçük aldıkları zammı açıkladı

İktidara yakın medyada çalışan Cem Küçük aldıkları zammı açıkladı
İktidara yakınlığı ile bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, Habertürk TV canlı yayınında aldıkları zammı açıklayarak; “Yüzde 35-40 arasında zam yapıldı. Arkadaşlar memnun" dedi.

Habertürk TV''de Kübra Par''ın sunduğu Açık ve Net programında açıklamalarda bulunan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, aldıkları zam oranını açıkladı.

Ekonominin tartışıldığı yayında Küçük, çalıştığı kurumdan yüzde 35-40 oranında zam aldıklarını belirterek  “Herkes iş yerinde memnun” dedi.

Cem Küçük şunları söyledi:

"Özel sektör maaşları düşük demiştim. Medyada ve benzeri yerde, bazı... İş yerleri Allah var iyi zamlar yapıyorlar. Ben kendi çalıştığım kurumda... TGRT ailesine teşekkür ediyorum, yüzde 35-40 arasında zamlar yapıldı. Arkadaşlar memnun. Ben de buradan patronlarımıza teşekkür ediyorum. Çok olumlu iş yaptılar. Herkes iş yerinde memnun. Başka bir yayın grubu yine iyi bir zam yapılmış. Benzer oranda. Oradaki arkadaşlar da söylüyor."

KENDİ KURUMUNA DA SİNYAL VERDİ

Habertürk sunucusu Kübra Par ise Cem Küçük''ün açıklamalarına gülümseyerek; "İnşallah. Kameraman arkadaşlar şuan arkadan size gülümsüyor" diyerek CİNER grubuna sinyal çaktı.

İlgili Haberler