Hükümetin demokrasi kısıtlamalarına vatandaştan tepki

Hükümetin demokrasi kısıtlamalarına vatandaştan tepki
Medyada çoğunlukla Erdoğan hakkında haberlerin çıkmasına vatandaşlardan tepki geldi. Bir vatandaş, Günde 28 kanalda Erdoğan'ı gösteriyorlar bir insan bir devlet büyüğüne eleştiri yaptığı zaman polisler sabah gelip evinden alıyorlar” dedi.

Hükümete yakın medyada sadece Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili haberlerin yapılmasına vatandaşlara tepki gösterdi. Bir vatandaş, yapılan sokak röportajında yaptığı konuşmada, hükümetin, vatandaşların eleştiri hakkını kısıtladığını belirterek, 28 tane kanal sadece Cumhurbaşkanını gösteriyor, başka kimseyi göstermiyor. Adım attığı an kanalda gösteriliyor” şeklinde tepki göterdi.

Hükümete yakın medyayı eleştiren vatandaş şu ifadeleri kullandı:

“Bir insan eleştiri hakkını kullandığında bir devlet sabah gelip polisle evinden alıyor. Komşumun çocuğunu evinden aldılar. İnternet üzerinden bir şey paylaşmış. Ne biçim bir yer ne biçim bir demokrasi? Böyle saçmalık olur mu? Açıyoruz Telekom kanalları? 28 tane kanal sadece Cumhurbaşkanını gösteriyor, başka kimseyi göstermiyor. Adım attığı an kanalda gösteriliyor. Bir de memleketin menfaatine olan bir şey göstersinler. Ne yaptılar? Söylesinler bir şey yaptık şunun menfaatine… Bir köprü 160 lira olur mu? Konuşmayacak mıyız?”