Hülya Avşar, dekoltesiyle nefesleri kesti

Hülya Avşar, dekoltesiyle nefesleri kesti
Konser maratonuna devam eden 58 yaşındaki şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, Yeni Gazino'da hayranlarıyla buluştu. Hemen hemen her konserinde siyah renkte kostüm tercih eden Hülya Avşar bu konserinde de siyah bir elbise giydi. Ünlü sanatçı düzgün fiziğiyle dikkat çekti. Hülya Avşar derin göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle sahnede fırtına gibi esti.

 

Yeni Gazino''da sahne alan Hülya Avşar, sahne kıyafetiyle beğeni topladı. Yine tercihi siyahtan yana kullanan Hülya Avşar fit görüntüsüyle dikkat çekti.

Dün akşam Yeni Gazino''da sevenlerinin karşısına çıkan Hülya Avşar yine siyah bir elbise giydi. Konserden karelerini sosyal medyadan yayınlayan ünlü sanatçı güzelliğiyle büyüledi.

 

Sahne kıyafeti ve performansıyla izleyicilerden tam not alan Hülya Avşar son görüntüsüyle adeta genç kızlara taş çıkarttı.

 

Hülya Avşar''in siyah renkteki dekolteli ve iddialı kıyafeti konsere damga vurdu. 58 yaşındaki sanatçının fit haline hayranları ve takipçileri sosyal medyada övgüler yağdırdı. Avşar kızı dün akşamki konserinde dekoltesi, yırtmacı ve kınalı elleriyle dikkat çekti. 

İlgili Haberler