İktidarın sızmasını istediği bilgileri yazan isim ‘basına kapalı’ gerçekleşen toplantının perde arkasını yazdı

İktidarın sızmasını istediği bilgileri yazan isim ‘basına kapalı’ gerçekleşen toplantının perde arkasını yazdı
İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, 6 saat süren AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının perde arkasını yazdı.

AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanmıştı. Toplantıda, AKP Genel Başkanvekilleri Binali Yıldırım, Numan Kurtulmuş da yer almıştı.

Geçmişte FETÖ''yle de yakınlığı bulunan ve ele başı Gülen''i Pensilvanya''da da ziyaret eden Abdülkadir Selvi, basına kapalı gerçekleşen ve 6 saat süren toplantının perde arkasını yazdı. 

İşte Selvi''nin "CHP’de cumhurbaşkanlığı rekabeti büyüyor" başlıklı yazısından ilgili kısım şöyle:

ERDOĞAN HANGİ TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ

"Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısındaki konuşmasında çok önemli bir tehlikeye dikkat çekiyor. O da son günlerde iyice tırmandırılan ırkçılık tehlikesine.

Önce Cumhurbaşkanı’nın sözlerini aktarmak istiyorum. Ama bir noktaya dikkat çektikten sonra. Erdoğan, MKYK toplantısının başında çok kısa bir konuşma yapıyor. Belki de MKYK toplantılarının açılışında yaptığı en kısa konuşmalarından birini gerçekleştiriyor.

O konuşmasında da ırkçılık tehlikesine dikkat çekip, “Son dönemlerde ırkçılık yükseliyor. Özellikle bazı bölgelerimizde yer yer ırkçılık körükleniyor” diyor.



Yabancı düşmanlığı üzerinden kendini yeniden tanımlayan ırkçılık artık saldırgan hale geldi.

İşte Ankara’nın göbeğinde Altındağ’da yaşananları biliyorsunuz.

Türk vatandaşları dahi saldırılardan korunmak için işyerleri ve evlerine Türk bayrağı asmak zorunda kalmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu zihniyetin Türkiye’ye egemen olmasına izin vermeyeceğiz” diyor."

İlgili Haberler