İbrahim Tatlıses 'İbo Show' ile ekranlara dönüyor

İbrahim Tatlıses 'İbo Show' ile ekranlara dönüyor
Uzun süre ekranlardan uzak kalan İbrahim Tatlıses, kısa süre sonra ekranlara geri dönüyor. Yapımcılığını Global Medya ve Poll Production'un üstlendiği yapımda Tatlıses, birbirinden ünlü konuklarıyla hem sohbet edecek, hem de söylenen şarkılara eşlik edecek.

Türk televizyon ekranlarının klasiklerinden "İbo Show" yakında seyirciyle buluşacak. Müjdeli haberi Global Medya ve Poll Production'un Koordinatörü Sevil Tuğul verdi. Böylece ünlü sanatçıya özlem kısa süre sonra noktalanacak.

Yayınlandığı dönemde çok iyi bir izlenme oranına sahip "İbo Show"un aynı başarıyı tekrarlamasına kesin gözüyle bakılıyor. Tatlıses, birbirinden ünlü konuklarıyla hem sohbet edecek hem de söyledikleri şarkılara eşlik edecek.

Bir süre önce bir açılışta kameralar karşısına geçen usta sanatçı İbrahim Tatlıses, "Bu müjdeyi de verebilirim. 'İbo Show' yakında başlayabilir. Millet çok istiyor, 'otursan yeter' diyorlar. Ben de buna inandım. Oturmayacağım, şarkı da söyleyeceğim. Çünkü felç sadece elime-ayağıma geldi, sesimde felç yok" ifadelerini kullanmıştı.