Süleyman Soylu'nun hedefinde Şahan Gökbakar var. Gökbakar orman yangınları çıkmasın diye çırpınmıştı

Süleyman Soylu'nun hedefinde Şahan Gökbakar var. Gökbakar orman yangınları çıkmasın diye çırpınmıştı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris yangınına ilişkin anbean gelişmeleri aktaran Şahan Gökbakar'a isim vermeden sosyal medyadan yüklendi. Soylu, "Ne yapmak istediklerini, vazifelerinin ve görevlerinin ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

Muğla''nın Marmaris ilçesinde çıkan yangın 2''nci gününde devam ediyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Marmaris yangını ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 

Bakan Soylu, sosyal medya hesabından isim vermeden yangınla ilgili paylaşımlarıyla dikkat çeken Şahan Gökbakar''a yüklendi.

"KAOS OLUŞTURABİLİRİM DÜŞÜNCESİNDE ANLAYIŞLA KARŞI KARŞIYAYIZ"

Süleyman Soylu yaptığı açıklamada "Sele gideriz yanlış bilgilerle vatandaşımızı yanıltmaya, meseleye yardımcı olmaktan ziyade bu meseleden nasıl bir karmaşıklık ve kaos oluşturabilirim düşüncesinde anlayışla karşı karşıyayız. Helikopter uçarken helikopterin altında ''burada helikopter yok, hava aracı yok'' diye beyanlarda bulunanların ne yapmak istediklerini, vazifelerinin ve görevlerinin ne olduğunu bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

ŞAHAN GÖKBAKAR NE DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz yıl Marmaris''te çıkan yangınları ilk günden beri takip eden ve olay yerinden yaptığı yayınlarla kamuoyunu bilgilendiren Gökbakar, sosyal medyada açıklamalarda bulunmuştu.

"NEREDE BU UÇAKLAR"

Gökbakar''ın açıklamaları şöyle: 

"Marmaris Bördübet yanıyor. Bütün kış defalarca söyledik... Nerede bu uçaklar!... 1 adet helikopter görülmüş. 3 ayrı yer yanıyor" dedi.

"BU SEZON ALARMDA OLMANIZ LAZIMDI"

Gökbakar, "Su atan helikopterden bu video... Bir tane helikopter ne yapsın bu yangına... Şuraya bakın... Marmaris yine yanıyor. Bütün kış söyledik. Uçaklar nerede? Bu sezon alarmda olmamız lazımdı. Ama nafile..." ifadelerini kullandı.

"KIŞ BOYU SÖYLEDİM"

Gökbakar, "Bakın henüz hava aydınlık iken, bu halde yanan bir yangın... Havadan uçakla müdahale edilir mi? Edilir! Nerede uçaklar??? Uçaklar nerede??? Bu yangın yine o kadar büyük bir alanı yok edecek ki! Yazık! Kış boyu bu anı söyledim! Nerede bu uçaklar?" dedi.

 

 

 

İlgili Haberler