iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı. Paranın şifresi bu kuponda

iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı. Paranın şifresi bu kuponda
Milli maçlar nedeniyle lig maçlarına ara verilmişti. Heyecan kaldığı yerden devam edecek. Letonya maçının şokunu hala üzerimden atamadım. 3-1 öndeyken, karşılaşmayı berabere bitirdik ama ben ve benim gibi düşünen milyonlar yenilmiş gibi üzüldük.  Biz Letonyayı sahasında yenecek potansiyeli olan bir takımız. Bu nazar boncuğumuz olsun diyelim.

iddaa uzmanı Eray Erollu hazırladı. Paranın şifresi bu kuponda

Bu hafta birbirinden zevkli karşılaşmalara sahne olacak. Milli maçlardan sonraki lig maçlarında çoğu zaman sürpriz sonuçlar alındığını da hatırlatmak isterim. 

ERAY EROLLU / YENİÇAĞ

İşte sizler için değerlendirdiğim 5 karşılaşma. Yine aynı hatırlatmayı tekrarlıyorum. En iyi tahmin kendi tahmininizdir.

Sivasspor-Trabzonspor (Tahmin: 0 - Oran: 2.75)

9. sırada bulunan Sivasspor, sahasında oynadığı 14 maçın 6''sında yenişemedi. Trabzonspor da 15 dış saha maçının 6''sında berabere kaldı. Sivasspor bu maçlarda 13 gol atıp, 13 gol yedi. Trabzonspor ise 17 gol atıp 10 gol yedi. Zor gol atıp zor gol yiyen bu iki takımın karşılaşmasında ilk tercihim beraberlik olacak. (Tahmin: 0 - Oran: 2.75)

Hatayspor-Galatasaray (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol üst - Oran: 2.20)

Hatayspor son maçında Rizespor''a yenildikten sonra 1 hafta bay geçip Galatasaray maçına çıkıyor. Hatayspor sahasında oynadığı 14 maçın 6''sını kazandı. Bu maçlarda 23 gol atıp, 16 gol yedi. 
Galatasaray da son maçında Rizespor''a sahasında yenildi. Bu maçta Galatasaray''ın defansında cezalı oyuncu sayısı nedeniyle büyük bir revizyon söz konusu. Orta sahada da sıkıntı büyük. Fatih Terim''in öğrencileri 15 deplasman maçının 10''unu kazandı. Bu mücadelelerde 25 gol atıp, 14 gol yedi. Bu mücadelede ilk yarıda 2 gol atılacağını tahmin ediyorum. (Tahmin: ilk yarı 1.5 gol üst - Oran: 2.20)

Başakşehir-Yeni Malatyaspor (Tahmin: 1 Oran: 1.62)

Geçen senenin şampiyonu Başakşehir bu sene adeta kabusu yaşıyor. Büyük hayal kırılkılığı yaşayan İstanbul ekibi, sahasındaki 15 maçın 3''ünü kazandı. Düşme potosanın bir basamak üstünde yer alan Başakşehir bu karşılaşmalarda attığı 20 gole karşılık kalesinde 24 gol gördü.
Başakşehir''in 2 puan üstünde 14. sırada yer alan Yeni Malatyaspor ise İstanbul''a en az 1 puan için geliyor. 14 dışı saha maçının 6''sını kaybetti. Bu maçta ben eski günlerine dönüş yapacağına inandığım Başakşehir''in galibiyete yakın olan takım oduğunu düşünüyorum. (Tahmin: 1 Oran: 1.62)

Ankaraspor-Akhisarspor (Tahmin: 2 Oran: 2.50)

Türkiye Spor Toto 1. Lig''de 17. sırada yer alan Ankaraspor sahasında oynadığı 13 maçın 6''sını kaybetti. 16. sırada yer alan Akhisar ise 14 deplasman maçının 10''unu kaybetti. Bu maçta galip gelecek takımın Akhisar olacağını düşünüyorum. Tahminim bu yönde. (Tahmin: 2 Oran: 2.50)

Giresunspor-İstanbulspor (Tahmin: 2 Oran: 2.00)

Lider Giresunspor sahasında oynadığı 14 maçın 9''unu kazandı. 6. sırada bulunan ve play-off mücadelesi veren İstanbulspor ise 13 dış saha maçının 7''sini kazandı. Bu maçta ev sahibi takımın karşılaşmayı kazanarak Süper Lig''e bir adım daha yaklaşacağını düşünüyorum. (Tahmin: 2 Oran: 2.00)

Toplam oran: 49.00. Oranlar değişiklik gösterebilir.