İğrenç turşucunun cezası belli oldu

İğrenç turşucunun cezası belli oldu
Çanakkale'de turşuluk biber üretilen firmada çalışan bir kişinin dans ederek biberleri ayaklarıyla ezerek dans ettiği görüntüleri sosyal medyada yayımlanan kişinin çalıştığı firmaya, hijyen kurallarına uymadığı gerekçesiyle 13 bin 954 TL ceza verildi.

Balıkesir'de salça üretimi yapan fabrikada domatesleri ayaklarıyla ezen magandanın ardından şimdi de turşuluk biberleri çıplak ayaklarıyla ezen bir kişi ortaya çıkmıştı. Yaşanan olayın ardından biberleri ayaklarıyla ezen kişiye 13 bin 954 TL ceza verildi.

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Kozçeşme köyünde turşuluk biber üretilen firmada çalışan bir kişinin dans ederek biberleri ayaklarıyla ezdiği görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine inceleme başlatıldı. Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, söz konusu görüntüler üzerine bölgedeki işletmelerin güvenlik kameralarını inceledi.

Kayıtlardan, söz konusu kişinin çalıştığı firma belirlendi, şirkete gerekli hijyen kurallarına uymadığı gerekçesiyle 13 bin 954 TL ceza kesildi. İmalat aşamasındaki 2,5 ton ürün de imha edildi.

İlgili Haberler