İki eşi olan Yılmaz Vural iki kadınla yakalandı

İki eşi olan Yılmaz Vural iki kadınla yakalandı
Yılmaz Vural Cihangir'de kendisinden neredeyse 30 yaş küçük iki esmer güzelle yakalandı. Evli olan teknik direktör "İki eşim var, ikisini de seviyorum" açıklamasıyla bir dönem gündem olmuştu. Yine iki kadınla görüntülenen Yılmaz Vural kadın arkadaşlarına gül alıp çiçekçiye de 200 TL bahşiş verdi.

Son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor''u çalıştıran Yılmaz Vural, önceki gece Cihangir''de görüntülendi. Vural’a gecede YouTube programını birlikte hazırladığı iki güzel eşlik etti. 

Yeşil sahaların en renkli ve komik ismi ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, gecelere aktı. Vural önceki gün Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçını, birlikte YouTube programı hazırladığı Dilek Yurttaş ve arkadaşı Şule Kurtar’la tribünden izledi. Ekip, maç sonrası Cihangir’e geçti.

Yılmaz Vural ve arkadaşları buradaki mekanda geç saatlere kadar eğlendi. Çıkışta aracına binen iki kadın için kapıdaki seyyar satıcılardan gül alan Yılmaz Vural, çiçekçilere 200 lira bahşiş verdi.

Yılmaz Vural''ın iki esmer güzel ile sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenmesi, çevredekiler tarafından, "Yılmaz Hoca ofsayta düştü" şeklinde yorumlandı.