Tekrar izlenmesi gereken o 5 film

Tekrar izlenmesi gereken o 5 film
Film ve dizilerin bir çoğu tekrar tekrar izlenmeye değer. İşte o filmler arasında yer alan o filmler...

TeknolojiOku''dan alınan bilgilere göre işte o filmler listesi...

1- PAPİLLON: Haksız yere cinayetten hüküm giyen Henri, küçük suçlara bulaşmıştır. Aldığı bu haksız ceza nedeniyle Fransa’nın kötü ünü ile nam salmış Şeytan Adası’ndaki yüksek güvenlikli hapishaneye sevk edilir. Henri’nin hikayesi işte burada başlar.

2- BOYUN EĞMEZ: Çocukken Louis "Louie" Zamperini''nin başı hep beladadır, ancak ağabeyinin yardımıyla hayatını değiştirir ve enerjisini koşmaya yönlendirir, daha sonra 1936 Olimpiyatlarına katılmaya hak kazanır. İkinci Dünya Savaşı patlak verdiğinde, Louie askere gider. Uçağı Pasifik''te düştükten sonra, Japon donanması tarafından yakalanana kadar, bir salda başıboş 47 gün boyunca hayat mücadelesi verir. Bir esir kampına gönderilen Louie, özellikle zalim bir hapishane komutanının favori hedefi olur.

3- YEŞİL YOL: Paul Edgecomb (Tom Hanks), John Coffey (Michael Clarke Duncan) gibi bir çift genç kız kardeşi vahşice öldürmekten hüküm giymiş iri yarı bir siyah adamla hiç karşılaşmamıştı. Coffey herkesi öldürebilecek boyuta ve güce sahipti ama öyle biri gibi görünmüyordu. Basit, saf doğasının ve ölümcül karanlık korkusunun ötesinde, Coffey olağanüstü, doğaüstü bir yeteneğe sahip görünüyordu. Paul, Coffey''nin iki kızı öldürmekten gerçekten suçlu olup olmadığını sorgulamaya başladı.

4- MAD MAX: Medeniyetin çöküşünden yıllar sonra, zalim Immortan Joe, kıyametten kurtulanları çöl kalesi Citadel''in içinde köleleştirir. Savaşçı Imperator Furiosa (Charlize Theron), despotun beş karısına cüretkar bir kaçış için liderlik ettiğinde, yalnız ve eski bir tutsak olan Max Rockatansky (Tom Hardy) ile ittifak kurar. Devasa, zırhlı kamyonet War Rig ile güçlendirilen ikili, Wasteland boyunca ölümcül yüksek hızlı bir kovalamacada acımasız savaş lordunu ve yandaşlarını geride bırakmaya çalışırlar.

5- DÜNYA SAVAŞI Z: Eski BM müfettişi Gerry Lane (Brad Pitt) ve ailesi sıradan bir yolculukta trafikte kalır ve bunun sıradan bir trafik sıkışıklığı olmadığını anlar. Şüpheleri, aniden şehir kaosa dönüştüğünde doğrulanır. Tek bir ısırıkla yayılan ölümcül bir virüs, sağlıklı insanları kısır, düşüncesiz ve vahşi bir şeye dönüştürüyor. Pandemi insanlığı tüketmekle tehdit ederken, Gerry enfeksiyonun kaynağını ve şans eseri yayılmasını durdurmanın bir yolunu bulmak için dünya çapında bir araştırmaya öncülük eder.

İlgili Haberler