Amerikalı film yönetmeni Bryan Singer, İstanbul'da

Amerikalı film yönetmeni Bryan Singer, İstanbul'da
Dünyaca ünlü yönetmen Bryan Singer, 'En İyi Oyuncu' ödülüne layık görülen Will Smith'in sunucu Chris Rock'a attığı tokat ile çok konuşulan 94'üncü Oscar Ödülleri töreninden hemen sonra tarifeli uçakla Türkiye'ye geldi. Ulus'ta objektiflere takılan yönetmen, alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çekti.

Universal, Marvel gibi dünyaca ünlü film stüdyolarda yönetmenlik yapan Bryan Singer,, Oscar töreninin ardından önceki gün tarifeli uçakla Türkiye’ye geldi. Bir grup arkadaşıyla İstanbul''u turlayanyönetmen, önceki akşam Ulus Sunset çıkışı görüntülendi.

BUNLAR PAPARAZZİ Mİ?"
''Olağan Şüpheliler'', ''X-Men'' serisi ve ''Süpermen Dönüyor'' gibi birçok sinema filminde yönetmen koltuğuna oturan Singer, mekan çıkışında “Bunlar paparazzi mi? Konuşmak istiyorum” dedi.

SON HALİ...
56 yaşındaki ABD''li yönetmenin yanında bulunan arkadaşları, Singer''ı apar topar VIP araca bindirerek, görüntü alınmasını istemedi. Alkollü olduğu gözlenen ünlü yönetmen, ayakta durmakta güçlük çekerken, aracın içindeki son hali ise objektiflere böyle yansıdı.

İlgili Haberler