İkizler Memocan oyuncuları kimdir? Konusu ve karakterleri

İkizler Memocan oyuncuları kimdir? Konusu ve karakterleri
Ekranların yeni dizisi İkizler Memocan başladı. Dizinin 2.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, İkizler Memocan dizisinin konusu ve oyuncuları kimler? Emir Berke Zincidi'nin baş rolü olduğu diziyle alakalı bilgiler haberimizde...

İkizler Memocan oyuncuları kimdir? Konusu ve karakterleri

Başrolünü Emir Berke Zincidi'nin aldığı İkizler Memocan Kanal D'de izleyici karşısına çıktı. Televizyon dizilerinin taze kanı İkizler Memocan yorumları nasıl, dizi iyi mi kötü mü? En çok merak edilenlerden biri de oyuncuları kimler ve dizinin konusu ne? Oldu. Yayın hayatına başlayan diziyle ilgili dün sosyal medyada Twitter kullanıcıları ilk görüşlerini dile getirdi. Bazı kullanıcılar diziyi beğenirken, bazıları da dizinin uzun soluklu olmayacağı yönünde düşüncelerini paylaştı. Peki; İkizler Memo-Can oyuncu kadrosu nedir?

İKİZLER MEMOCAN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

İkizler Memocan'ın oyuncu kadrosunu şöyle sıralayabiliriz. 

memocan.jpg

EMRE BERKE ZİNCİDİ
Emre Berke Zincidi dizide ikiz rolünde. Bir kardeşin adı Memo Caneri, diğerinin ismi ise Can Alkanlar

Memo Caneri
Can’ın ikizi, 12 yaşında, çok zeki ve akıllı bir çocuk. İşlediği vukuatlardan dolayı bütün mahallenin dilinde. Onlar için tam bir baş belası… Yine de çok sevimli, çok tatlı tam bir laf ebesi! Çalışkan da… Evine ekmek getirebilmek için kağıt topluyor, su satıyor, mendil satıyor, araba temizliyor, gücünün yettiği her işi yapıyor. Yıllar önce, Memo henüz bebekken öz ailesinden koparılmış. Memo’nun anne bildiği Melek’in eski kocası, onu kaçırmış. Öz annesi bildiği Melek’e çok düşkün. En iyi arkadaşı ise dayısı Osman. İçindeki baba özlemini dayısının sevgisiyle bastırmaya çalışıyor.
Can Alkanlar
Memo’nun ikizi, 12 yaşında, çok zeki ve akıllı bir çocuk. Derslerinde çok başarılı, okulunun en iyisi. Tabi bunda aldığı özel derslerin, dadıların, etrafında pervane olan hizmetlilerin etkisi de büyük. Son derece saygılı, terbiyeli bir çocuk. Yaşadığı ihtişamlı hayatın içinde hep bir tarafı eksik kalmış. Anne sevgisi! Can annesini öldü biliyor… Bir ikizinin olduğundansa haberi yok. Babası Onur tam bir işkolik. Can istediği her şeye sahip ama bütün bu zenginliğin içinde yapayalnız! Bir tek dedesi Mümtaz… Onunla birlikteyken yüzü gülüyor biraz.

NEHİR ERDOĞAN

Memo’nun annesi (öz değil), 35 yaşında, genç kızlığından beri yaşadığı zorlu hayat, geçim sıkıntısı derken kadınlığını unutmuş Melek. Fakir bir ailenin tek kızı, on dokuz yaşında zorla evlendirilmiş, eşinden şiddet görmüş. Kaybettiği oğlunun yerine Memo’yu koymuş. Eşi onu satmak için kaçırıp eve getirdiğinde Memo’ya kıyamamış, ona annelik yapmış. Böyle yüce gönüllü bir kadın Melek… Zaman zaman yorgun düşse de, hayata karşı eğilmeyen, dimdik duran bir kadın!

ÖZGÜRCAN ÇEVİK

Memo’nun annesi (öz değil), 35 yaşında, genç kızlığından beri yaşadığı zorlu hayat, geçim sıkıntısı derken kadınlığını unutmuş Melek. Fakir bir ailenin tek kızı, on dokuz yaşında zorla evlendirilmiş, eşinden şiddet görmüş. Kaybettiği oğlunun yerine Memo’yu koymuş. Eşi onu satmak için kaçırıp eve getirdiğinde Memo’ya kıyamamış, ona annelik yapmış. Böyle yüce gönüllü bir kadın Melek… Zaman zaman yorgun düşse de, hayata karşı eğilmeyen, dimdik duran bir kadın!

BURAK HAKKI

Memo ve Can’ın babası, 40 yaşında, yakışıklı, karizmatik ve güçlü bir adam. İkizlerinden birini kaybetmesiyle hayatı alt üst olmuş. Bu acıyı unutmak için kendini işine vermiş. Onur mimar, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, şirketi Avrupa’nın sayılı firmaları arasında. Yaşadıkları onu biraz sert mizaçlı kılsa da, aslında yumuşak bir kalbe sahip. Sevgisini gösteremeyenlerden Onur… Bu nedenle de oğlu Can’la arasında hep bir mesafe var. Karısını Can’a öldü göstermiş. Gerçekten de o ölmüş bir kadın onun için… Memo’nun kaybından tamamen onu sorumlu tutuyor ve asla affetmeyecek.

TUĞBA ÇINAR

Osman’ın sevgilisi, 23 yaşında, güzeller güzeli bir kız. Şöyle biraz kendine baksa, saçını taratsa, biraz daha kadınsı kıyafetler seçse, etrafı yakıp kavuracak. Yaren bu hayatta babasıyla bir başına… Annesi o daha çok küçükken ölmüş. Çocukluğundan beri kendi işini kendi halleder olduğundan, kimseye eyvallahı yok. Korkusuz, dik başlı, her an kavgaya hazır bir kız Yaren. Osman’la açmış gözünü, onunla da kapamaya niyetli. Bu yüzden Osman hayırsızmış, ona güvenilmezmiş, ondan adam olmazmış hiç mi hiç umurunda değil Yaren’in. Çok aşık… O güveniyor Osman’a… Çok seviyor.

İKİZLER MEMOCAN YORUMLARI

Kanal D'nin yeni dizisini izleyen seyirci Twitter'dan İkizler Memocan hakkında görüşlerini dile getirdi. İşte o yorumlardan bazıları...


Nehir Erdoğan çocukluk aşkımın yeni dizisini beğendim. 

Özgürcan Çevik ve Nehir Erdogan kendilerine neden böyle bir kötülük yapmışlar ya? #ikizlermemocan

Şu çocuğun oyunculuğunu böyle dizilerde harcamayın ya emeğe yazık valla ! ????
#ikizlermemocan

Küçük Ağa nın kopyası dizi ve orda da bu oğlan memocan dı burda memo ve can...ama güzel dizi sonuna baktım #ikizlermemocan

#ikizlermemocan kafa dağıtmami sağlayan eğlenceli bir dizi düşüncesindeyim. Fakat uzun soluklu olacağını sanmam.

Konu çok bayat, oyunculuklar ve çekim kalitesi bayağı bi kötü. Bizim derdimiz mahalle kültürü ile değil ki dizinin kalitesizliği ve özensizliği ile #ikizlermemocan

Osman olmuş memocan bu dizi tutar #ikizlermemocan

#ikizlermemocan Aslında komik tutabilir.

Asla tutmayacak! #ikizlermemocan

#ikizlermemocan
Bu çocuklar ikizmi yoksa tek bi kişi iki karakter mi oynuyo

@Emir_Zincidi özlemişiz seni küçüğüm #ikizlermemocan

#ikizlermemocan  bu dizi en fazla 3  bilemedin 4  bölüm oynar sonra final

İKİZLER MEMOCAN KONUSU

Memo ve Can daha bebekken birbirlerinden ayrılmış ikiz kardeşlerdir. Memo öz olmayan annesi, ninesi ve dayısıyla yaşamaktadır. Memo’nunki fakir bir hayattır. Ailenin maddi olanakları kısıtlı olmasına rağmen, birbirlerine büyük bir sevgiyle bağlanmışlardır. Küçük yaşına aldırmadan sokaklarda kağıt toplar. 

Diğer tarafta zengin bir aileye sahip olan Can ise büyük bir malikanede yaşamaktadır. Can, babası ve dedesiyle mutludur mutlu olmasına ama büyük bir yalnızlık içindedir. Çünkü çevresinde ne kadar çok onunla ilgilenen eğitmen, dadı, hizmetli olsa da Can katı kurallar, disiplin içinde kısacası çocukluğunu yaşamadan hayatını sürdürmektedir. Bir gün kader ağlarını örer ve Memo ile Can yer değiştirirler. İlerleyen zamanlarda sırlar teker teker çözülmeye başlayacaktır. Sonrasında ise hikayemiz kimi zaman duygusal, kimi zaman komik bir şekilde akıp gidecektir.

İKİZLER MEMOCAN 2.YENİ BÖLÜM FRAGMANI-TIKLAYIN

İKİZLER MEMOCAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Dilek kendisini takip eden kişiden habersiz bir şekilde ikizlerini gezdirmektedir. Alışveriş merkezinde kahve almak için ikizleri yalnız bırakmıştır. Bebeklerin ağlaması üzerine geri dödüğünde ikizlerinden Mert’in bebek arabasında olmadığını görür. Telaşla sağına soluna bakar, etraftakilere bebeğini sorar ancak bebeği ortalıkta yoktur. Bebeklerden birini çalan Cavit onu çocukları olmayan bir aileye vermek için anlaşmıştır. Fakat anlaştığı aile geç kaldığını Çocuk Esirgeme Kurumu’ndan bir evlat edindiklerini söyler. Bebeği kendi evine getirir. Karısı Melek çocuğu çaldığını anlar. Geri götürmesini ister. Ancak geri götürecek bir yeri olmadığı için Melek’i döver. Bu sırada mahalleye gelen Çilingir Osman ablası Melek’in dayak yediğini görünce eniştesine saldırır ve onu döver.