İktidara flaş çağrıyı Yeniçağ manşete taşıdı

İktidara flaş çağrıyı Yeniçağ manşete taşıdı
HDP'li Semra Güzel'in fezlekesine 'evet' oyu vereceklerini belirten İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Habur'da Atatürk'ün resmini indirenler, Oslo'ya bürokratları gönderenler için de fezleke hazırlansın" ifadesini kullandı

"HDP''li vekile ''evet'' oyu vereceğimiz için umarım rahatlamışlardır" diyen Akşener, "Şimdi, Türk bayrağını kaldırma emrini verenler, Habur''da Atatürk''ün resmini indirenler, Oslo''da ''Talimatı ben verdim'' diyerek PKK ile masaya oturanların fezlekesini de bekleriz. Onlar getirmezse biz getiririz" şeklinde konuştu.

“''ÖCALAN''A HESAP VERSİN'' DEMEK EN HAFİF DEYİMLE ÇOK AYIP ŞEY”

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan''ın hukuki olarak ne olup bittiğini anlatmakla görevli olduğunu vurgulayan Akşener, "Erdoğan, mektup arkadaşı Öcalan''la Selahattin Demirtaş arasındaki bir hesaplaşmayı söyleyebiliyor. En hafif deyimiyle ayıptır, bu da bir fezleke konusudur" dedi.

“ADAYIMIZI ÇOK MERAK EDİYOR AMA KENDİ ADAYLIĞI BELLİ DEĞİL”

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan''ın, "Daha 2023 seçimlerinde adaylarının kim olduğu bile belli değil" açıklamasına da yanıt verdi. Akşener, "Çok merak ediyor ya, kendisinin de adaylığı belli değil. Ben onun ağzından duymadım aday mıdır değil midir" ifadesini kullandı.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler