İktidara yakın gazeteden skandal Meral Akşener iddiası

İktidara yakın gazeteden skandal Meral Akşener iddiası
İktidara yakınlığı ile bilinen Diriliş Postası gazetesi, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in boşandığı kocası tarafından vahşice öldürülen Emine Bulut'un ailesine taziye ziyareti gerçekleştirmesini "provokasyon arayışı" olarak yorumladı.

Fatih ERGİN / YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski kocası tarafından 10 yaşındaki kızının gözleri önünde vahşice öldürülmesiyle Türkiye'nin gündemine oturan Emine Bulut'un ailesine bugün taziye ziyareti gerçekleştirdi. Akşener'in Emine Bulut'un Kırıkkale'deki ailesine taziye ziyaretinde bulunacağı ise dün duyurulmuştu.

İktidara yakınlığı ile bilinen Diriliş Postası gazetesi, bugünkü sayısında Meral Akşener'in aileye yapacağı ziyareti "provokasyon arayışı" başlığıyla haberleştirdi. Haberde, "Emine Bulut'un ailesini ziyaret edecek olan Akşener'in provokasyon arayışı içinde olduğu, buradan iktidar partisi aleyhinde propaganda malzemesi peşinde bulunduğu iddia edildi" ifadelerini kullanıldı.

ec4tuuhwsaid_4o.jpg

MURAT İDE'DEN SERT TEPKİ!

İYİ Parti Genel Başkan danışmanı Murat İde ise, Diriliş Postası'nın Meral Akşener ile ilgili haberine sert tepki gösterdi. Twitter hesabından gazetenin haberinin küpürünü paylaşan İde, "Gazetecilik bu kadar alçalabilir mi? Alçalıyor.. Emine Bulut'un ailesine taziyeye "provokasyon" diyebilene alçak demeyeyim de ne diyeyim? Müslümanım diye geziyorsun.. Yuh olsun, yazıklar olsun.." dedi.

murat-ide-001.jpg

İlgili Haberler