Hiçbir dediği çıkmayan Şakkadanak Necmettin Batırel fena uçtu: "Mayıs'ı bekleyin" dedi

Hiçbir dediği çıkmayan Şakkadanak Necmettin Batırel fena uçtu: "Mayıs'ı bekleyin" dedi
"Şakkadanak dolar satarım" sözüyle tanınan Necmettin Batırel, depoları dolan Rusya ve Ukrayna'nın ürünleri dışarı çıkarmak için Türkiye'den yardım istediğini belirtip, Depolarımız dolacak. Fiyatlar düşecek." ifadelerini kullandı.

"Şakkadanak dolar satarım" sözleri ile uzun süre gündemden düşmeyen iktidara yakın yazar Necmettin Batırel şimdi debüyük zam gören gıda fiyatları konusunda ilginç bir çıkış yaptı.

Rusya ve Ukrayna savaşı nedeniyle iki ülkenin stoklarında tonlarca buğday ve ayçiçek yağı biriktiğini iddia eden Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel, iki ülkenin bunları dışarıya çıkarmak için Türkiye’den yardım istediğini söyledi.

“Gör bak neler olacak” başlıklı yazısında, “Depolarımız ağzına kadar buğday, mısır ve ayçiçeği dolacak. Fiyatlar düşecek…” ifadelerini kullanan Batırel, şu ifadeleri kullandı:

“Bu tablo Cumhurbaşkanımızın usta liderliği ve usta politikasıyla oluştu.” diyen Necmettin Batırel, “Krizi fırsata dönüştürdük... Ya Erdoğan olmasaydı... Tek kelimeyle şamar oğlanına dönerdik. Reis''e güvenin sözüne inanın. Enflasyonu da yeneriz, fırsatçıları da yok ederiz, felaket tellallarını da sustururuz, mayısı bekleyin!..” 

İlgili Haberler