İnanmayan isterse seyretsin. Hem polis hem vatandaş perişan oluyor

İnanmayan isterse seyretsin. Hem polis hem vatandaş perişan oluyor
Kamuya açık bir alanda sigara içen ve maske takmayan bir kişi hakkında cezai işlemim uygulandığı o anlar sosyal medyada yeniden hatırlatıldı. Polisin, kimliğini geri almasını istediği kişi, "Gerek yok kimliğe, benim ekmeğim gitmiş sen neden bahsediyorsun bana. Kahveye getir kimliği." dedi.

Korona virüs salgınının devam ettiği ilk andan itibaren ekipler denetimlerini sürdürüyor. Son olarak Twitter’da İsmail Çakar isimli bir kullanıcı, polis ekipleri ve vatandaşlar arasında geçen diyaloğu paylaşarak yeniden hatırlattı.

Polisin sigarasını söndürmesini istediği kişi, "Gerek yok maskeye, (kimliğini verdiği sırada) al cezayı yaz. Yaz oraya yaz. Akşamdan beri yazıyorlar. Neyi söndüreceğim, (sigara) söndürmeyeceğim. Yaz cezayı." yanıtını verdi.

Polisin, "Bu kadar insanın hayatını tehlikeye atıyorsunuz." sözleri üzerine bu kişi, "Yaz cezayı, kahveye bırak kimliği" ifadesini kullandı. Polisin, kimliğini geri almasını istediği kişi, "Gerek yok kimliğe, benim ekmeğim gitmiş sen neden bahsediyorsun bana. Kahveye getir kimliği." dedi.

Twitter’da İsmail Çakar isimli bir kullanıcı söz konusu görüntüleri, “Bu işin sonu iyi değil..!! Benden söylemesi..!!” ifadelerini kullandı.