İnce'den Erdoğan'a "İngiltere'de ne konuştunuz?"

İnce'den Erdoğan'a "İngiltere'de ne konuştunuz?"
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Kırklareli'de konuştu. İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 günlük İngiltere ziyareti ile ilgili sorular sordu.

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim çalışmalarına Kırklareli'den devam ediyor.

Vatandaşlarla bir araya gelen İnce, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3 günlük İngiltere ziyareti ile ilgili sorular sordu. İnce, "16 yıl içinde bir ilde 3 gün kaldı mı? Ne konuştunuz orada?" dedi.

1 yıldır Türkiye'de ABD'nin büyükelçisi olmadığını ilişkilerin katip düzeyinde sürdüldüğüne dikkati çeken İnce, "24 Haziran'da temaslar büyükelçi düzeyinde olacak. Şam'da da olacak" dedi.

Bugün Erdoğan'ın da katılacak Yenikapı'da düzenlenecek Kudüs mitingine değinen İnce, "Boykot yok, anlaşma iptali yok, Mavi Marmara için alınan paraları iade etmiyor, ne yapıyor miting yapıyor; miting Filistin için değil seçim için"  tepkisini gösterdi.

İç fıstığın kilosunun 200 lirayı aşmasını değerlendiren İnce, Tarım Bakanı'na tepki gösterdi. İnce, Tarım Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'ya "Vicdansız" diyerek, "Antep fıstığı ithal edilir mi?" dedi.