İngiliz ajanın ölüm nedeni belli oldu!

İngiliz ajanın ölüm nedeni belli oldu!
İstanbul’un Karaköy ilçesinde ofis olarak da kullandığı evinde ölü bulunan İngiliz ajan James Gustaf Edward Le Mesurier’in ölüm nedeni belli oldu. Savcılık, ölüm nedenini yüksekten düşme olarak belirterek soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

İstanbul’da İngiliz ajan James Gustaf Edward Le Mesurier’in hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada karar çıktı. Savcılık, İngiliz ajanın yüksekten düşerek öldüğünü belirterek takipsizlik kararı verdi.

Karaköy'de ölü bulunan İngiliz eski istihbarat subayı James Gustaf Edward Le Mesurier ile ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık, ölümün "yüksekten düşme" sonucu geçekleştiğinin belirlenmesi üzerine takipsizlik kararı verdi. Öte yandan İngiliz ajanın eşi hakkında verilen yurt dışına çıkış yasağı da kaldırıldı.

NE OLMUŞTU?

İngiliz ajan James Gustaf Edward Le Mesurier, 11 Kasım 2019 tarihinde İstanbul Karaköy'deki home ofis olarak kullandığı evinin önünde ölü olarak bulunmuştu. Olay sonrası Mesurier'in 'intihar edip etmediği' araştırılmaya başlanılmıştı.