İngiltere Premier Lig'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Leicester City forması giyenÇağlar Söyüncü, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal ve Chelsea gibi İngiltere'deki 5 büyük takımın Avrupa'dan alabileceği en iyi dört stoperi arasında gösterildi.

Britanya basınından The Times, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal ve Chelsea gibi İngiltere'deki 5 büyük takımın Avrupa'dan alabileceği en iyi dört stoperi yazarken, aralarına Leicester'da oynayan Çağlar Söyüncü'yü de koydu.

Milli stoperin yanı sıra Napoli'denKoulibaly, West Ham'danDeclan Riceve Villarreal'denPau Torresde Times'ın listesinde yer aldı.

"18 MİLYON STERLİNDEN ÇOK DAHA DEĞERLİ"

Çağlar Söyüncü için yapılan yorumda, "Sahada ikili mücadele kazanmada çok başarılı. Almanya'dan alındığındaki değeri olan 18 milyon sterlinden çok daha değerli durumda ve Premier Lig'in ilk 5 takımının da gözü önünde" denildi.

Öte yandan Çağlar Söyüncü'nün bonservisi 45 milyon Euro olarak güncellendi.