İngilrere Futbol Federasyonu’ndan Heung Min Son kararı

İngilrere Futbol Federasyonu’ndan Heung Min Son kararı
Premier Lig’de oynanan Everton-Tottenham maçındaki ikili mücadelede Andre Gomes’in ayağını kıran Tottenham oyuncusu Heung Min Son’un gördüğü kırmızı kart, İngiltere Futbol Federasyonu tarafından iptal edildi.

Premier Lig’in 11. haftasında oynanan Everton-Tottenham maçında Andre Gomes’in ayağını kıran Heung Min Son için İngiltere Futbol Federasyonu’ndan dikkat çeken bir karar çıktı. Federasyon, Gomes’in ayağını kıran Son2un gördüğü kırmızı kartı iptal etti. Son’un pozisyon sonrası şoka girmiş, takım arkadaşları Güney Koreli oyuncuyu zor sakinleştirmişti.

İngiltere Premier Lig’in 11.haftasında oynanan ve 1-1 biten Everton-Tottenham maçında Son ile girdiği ikili mücadelede çok talihsiz bir an yaşayan Everton’lu Andre Gomes’in ayak bileği kırılmıştı.

Herkesin şoka girdiği pozisyonda rakibine teması olmayan Son kırmızı kart görmüştü.

İzlenen görüntülerde Son’un kırmızı kartı gerektirecek bir müdahalesinin olmadığın belirleyen İngiltere Futbol Federasyonu konuyla ilgili bir açıklama yaparak, ”Heung-min Son Tottenham’ın gelecek 3 iç saha maçında oynayabilecek. Komisyonumuz tarafından hakemin verdiği bariz yanlış karar düzeltilmiştir” ifadeleri kullanıldı.