iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max’i ön sipariş tarihi belli oldu

iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max’i ön sipariş tarihi belli oldu
ABD’li teknoloji devi Apple’ın iPhone 12 modellerinin çıkacağı tarih belli oldu. iPhone 12 Mini’nin ve iPhone 12 Pro Max’in yanında HomePod Mini için ön siparişler, 6 Kasım Cuma günü, Apple’ın geçtiğimiz yıldan beri kullandığı etkinlik saati olan Pasifik Saati ile 05.00’de başlayacak.

Shift Delete’nin haberine göre, iPhone 12’ler ekim ayında tanıtılmasıyla hemen satışa çıkmadı. Ön sipariş ile sadece iPhone 12 ve iPhone 12 Pro modelleri satın alınabiliyordu. iPhone 12 Mini ve iPhone 12 Pro Max için gözler kasım ayına çevrilmiş ve ön siparişe çıkacağı tarih bekleniyordu. Nihayet belli olan tarihler kapsamında iPhone 12 modellerinin çıkacağı tarih belli oldu.

iPhone 12 Mini’nin ve iPhone 12 Pro Max’in yanında HomePod Mini için ön siparişler, 6 Kasım Cuma günü, Apple’ın geçtiğimiz yıldan beri kullandığı etkinlik saati olan Pasifik Saati ile 05.00’de başlayacak. Ön siparişe açılacak ürünler için heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Bu kapsamda Türkiye’de 6 Kasım(yani bugün) ön siparişler 16.00’da açılacak deniyor. Diğer ülkelere kıyasla Türkiye’de ön siparişe hiç açılmayan iPhone 12’ler için fiyat bilgisi bile paylaşılmamışken merak iyice artıyor.

13 KASIM CUMA GÜNÜ MÜŞTERİLERE ULAŞACAK

Türkiye’de merakla beklenen iPhone 12 ailesinin en küçüğü, özellikleriyle dikkat çeken iPhone 12 Mini’nin, Türkiye’de tıpkı iPhone 11 gibi daha fazla kişiye ulaşması bekleniyor. Daha uygun fiyatlı olması onu diğer modellere göre tercih edilebilir kılacak gibi duruyor. 6 Kasım‘daki ön siparişlerin ardından ilk ‌‌iPhone 12‌ Mini‌ ve 12 Pro Max modelleri 13 Kasım Cuma günü müşterilere ulaşacak.