iPhone 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12'nin tanıtılacağı tarih belli oldu

iPhone 12 ne zaman çıkacak? iPhone 12'nin tanıtılacağı tarih belli oldu
Apple, yeni iPhone'u için bir ay gecikmeli de olsa tanıtım tarihi verdi. İşte iPhone 12 serisinin tanıtılması beklenen özel etkinliğin tarihi ve bu etkinliğin duyurusunda yer alan, yeni iPhone hakkında detaylar haberimizde.

ABD teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni iPhone modeli iPhone 12 serisinin tanıtılacağı tarih belli oldu. ABD’li teknoloji şirketi, 13 Ekim Salı günü “Hi, Speed” sloganı ile etkinlik düzenleyeceğini açıkladı.

ejqqzncwkamytkt.jpg

Apple’ın iPhone 12 serisini tanıtması beklenen etkinlik Türkiye saati ile 20:00’de başlayacak. Apple’ın özel etkinlliğinin davetinde kullandığı “Hi, Speed” (Merhaba, Hız) sloganı, yeni iPhone modelinin 5G desteği ile geleceğinin işareti olarak değerlendirildi.

4 FARKLI MODEL BEKLENİYOR

Apple’ın en son mobil yonga seti A14 Bionic ile gelmesi beklenen iPhone 12 serisinin 4 farklı versiyondan oluşması bekleniyor. Şu ana kadar ortaya çıkan raporlara göre bu 4 model arasında, standart iPhone 12’nin iki ve üst model olan iPhone 12 Pro'nun yine iki farklı versiyonu yer alacak.

Hatırlanacağı üzere Apple’ın artık geleneksel hale gelen Eylül ayındaki tanıtım etkinliklerinde sahneye çıkan yeni iPhone modelleri, bu yıl korona virüse bağlı üretim sıkıntılarının da etkisiyle Ekim ayına kalmıştı.