İrfan Can Kahveci’den bomba haber

İrfan Can Kahveci’den bomba haber
Süper Lig’in son şampiyonu Medipol Başakşehir, kötü gidişatına Hatayspor karşısında da dur diyemedi. Galibiyete hasret kalan ekip, küme düşme hattına kadar geriledi. Takımın en iyi oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin takımda kalmasının kulübün geleceği açısından daha doğru olacağına dair fikir birliği ortaya çıktı ama mali tablo bu görüşü zayıflattı. Teklif edilen paralar dudak uçuklattı.

Süper Lig’in 22’nci haftasında kendi sahasında Atakaş Hatayspor ile karşı karşıya gelen Medipol Başakşehir, sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup ayrıldı. Turuncu-Lacivertliler, bu mağlubiyetle 3 puan hasretini dört maça çıkarttı.

‘BURUK’ GİTTİ

Kötü gidişatla birlikte İstanbul ekibine tarihinin ilk şampiyonluğu yaşatan Okan Buruk ile son olarak yollar ayrıldı. 599 gün boyunca Başakşehir’i çalıştıran Okan Buruk ile yolların ayrılmasının ardından 55 yaşındaki çalıştırıcı Aykut Kocaman teknik direktörlük koltuğuna getirildi.

BAŞAKŞEHİR’İN GELECEĞİ İRFAN CAN KAHVECİ’YE BAĞLI

Gerek Avrupa gerekse Süper Lig’de gösterdiği başarılı grafikle dikkatleri çeken İrfan Can Kahveci ise, büyük takımların radarında. Bu sezon Avrupa kupaları dahil toplamda 28 maçta Turuncu-Lacivertli takımın formasını terleten İrfan Can Kahveci, takımının ise en gözdesi konumunda yer aldı.

Şüphesiz ki Başakşehir’in geçen sezonlarda olduğu gibi istikrarlı gidişatında ve elde ettiği zaferlerde büyük pay sahibi İrfan Can Kahveci ayrıca Başakşehir’in geleceği olarak yorumlanıyordu.

KÜME DÜŞME OLASILIĞI VAR

Kötü gidişatı önleyemeyen ve ligde 4 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Başakşehir’de takımın en iyi oyuncusu İrfan Can Kahveci’nin takımdan ayrılacak olması küme düşme olasılığını gün yüzüne çıkarttı. Başakşehir’in geleceği açısından en önemli ve kilit bir rolde olan İrfan Can’ın ayrılığıyla beraber Başakşehir’deki kötü gidişatın daha ileriye gideceği şu anda öne çıkan maddelerden biri.

Bu sezon lig 21 takımla oynanırken ve 4 kulüp bir alt lige düşecekken; sadece 6 maçtan galip ayrılan Başakşehir’de kulübün geleceği ve bir alt lige düşme tehlikesi nedeniyle İrfan Can transferinin rafa kalkması ve kulüpte kalması daha ağır bastı ancak gelen uçuk teklifler kulüp yöneticilerini derinden etkiledi. İrfan Can Kahveci için böyle bir teklifi yakalayamayacakları düşünün yöneticiler oyuncunun satışı için karar aldı.