İş dünyası bu boşanmayı konuşuyor. Zorlu başladı zorlu bitti

İş dünyası bu boşanmayı konuşuyor. Zorlu başladı zorlu bitti
Zorlu Holding’in patronu Ahmet Nazif Zorlu’nun kızı Şule Zorlu, babasının itirazlarına rağmen evlendiği Serdar Cümbüş ile anlaşmalı olarak boşandı.

Zorlu Holding’in patronu Ahmet Nazif Zorlu’nun kızı Şule Zorlu ile Serdar Cümbüş''ün bir yıldır sancılı bir şekilde devam eden davaları sonuçlandı. Çift anlaşmalı olarak boşandı.

Sabah’tan Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre;  iş dünyasının tanınmış isimleri Şule Zorlu ile Serdar Cümbüş, Ekim 2009’da Washington''daki Türk Konsolosluğu''nda evlenmişti. Düğünleriyle adlarından söz ettiren çiftin 2010 yılında oğulları Ali, 2015''te de Ömer doğmuştu. Son dönemde araları açılan çift çareyi boşanmakta buldu.

Holdingdeki hisselerini 2009 başında 40 milyon liraya babasına devrederek Zorlu''dan ayrılan Şule Zorlu ile Serdar Cümbüş, Ekim 2009''da Washington''daki Türk Konsolosluğu''nda nikah masasına oturmuştu. Zorlu Holding’in patronu Ahmet Nazif Zorlu’nun itirazlarına rağmen evlenen çift, Ekim 2010''da Ali''yi, Şubat 2015''te de Ömer''i kucaklarına almıştı.

KIZIYLA İKİ YIL KÜS KALMIŞTI

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu; kızı Şule Hanım''ın, Serdar Cümbüş ile beraberliğine başından beri karşı çıkmış, onayı olmadan evlendiği için de kızı ile iki yıl konuşmamıştı. İlk torunu dünyaya geldiğinde kızıyla barışan Zorlu''nun, damadına olan küskünlüğü ise ikinci torunu olacağını öğreninceye kadar sürmüştü.