Valerien İsmael'in istediği ilk transfer belli oldu: Bazoer

Valerien İsmael'in istediği ilk transfer belli oldu: Bazoer
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien İsmael'in transfer listesini hazırlamaya başladığı ve istediği ilk futbolcunun belli olduğu öğrenildi.

YENİÇAĞ SPOR - AYTUNÇ AKIN

Beşiktaş''a gelişiyle birlikte takımın oynadığı futbolda gözle görülür bir değişim yaşatan Valerien İsmael''in transfer listesini de hazırlamaya başladığı ortaya çıktı.

Siyah beyazlı takım, İsmael yönetiminde ilk maçında Trabzonspor''la deplasmanda 1-1 berabere kalmış, ikinci maçında da İstanbul''da Alanyaspor''u 4-1 yenmişti.

Antrenman dışında da zamanının büyük bölümünü tesislerde çalışarak geçiren ve siyah beyazlı takımın geçmiş maçlarını da izleyen Valerien İsmael''in takımdan gidecekler ve kalacakları hazırlamaya çalıştığı, bu arada istediği futbolcuları da belirlediği öğrenildi.

İsmael''in istediği ilk ismin de Hollandalı Riechedly Bazoer olduğu belirtildi.

Hollanda''nın Vitesse takımında forma giyen Bazoer''in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu nedenle futbolcuyla anlaşma sağlanması halinde bonservis bedeli bulunmuyor.

Valerien İsmael''in Almanya''nın Wolfsburg takımını çalıştırdığı 2017''de 25 yaşındaki oyuncunun da bu takımda olduğu belirtildi.

Bazoer, defansif orta saha veya stoper olarak görev yapıyor. 

12 MİLYON EURO VERDİRTTİ

Valerien Ismael, Wolfsburg''u çalıştırdığı dönemde Riechedly Bazoer''i ocak ayında transfer etmişti. Wolfsburg, o dönemde Riechedly Bazoer için Ajax''a 12 milyon Euro bonservis ödedi. Ancak kısa süre sonra Valerien Ismael, takımdan ayrılınca, beraber çalışma şansları yarıda kaldı.

İlgili Haberler