İsmail Saymaz’dan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e manidar gönderme

İsmail Saymaz’dan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’e manidar gönderme
Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in özür metnindeki imla hataları ve anlatım bozuklukları sosyal medyada eleştiri konusu olurken gazeteci İsmail Saymaz da yaptığı paylaşımında, “Denizli Valisi Ali Fuat Atik, dönerci vatandaştan özür diledi. Atik, açıklamasında, “Şahsımın yaklaşımı şahsımı da üzdü” dedi.” ifadelerini kullandı.

Korona virüs denetimleri sırasında dönercinin kendisiyle ilgilenmemesine kızan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in özür metnindeki imla hataları ve anlatım bozuklukları sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan gazeteci İsmail Saymaz, “Denizli Valisi Ali Fuat Atik, dönerci vatandaştan özür diledi. Atik, açıklamasında, “Şahsımın yaklaşımı şahsımı da üzdü” dedi.” yorumunda bulundu.

Levent Özeren ise yaptığı paylaşımında, “Vali bey'in mevzuata göre "ateşli tezgahta eldiven takmanın yasak olduğunu" bilmemesi vahim. Bu gerekçe ile esnaf dükkanının faaliyetine son vermesi daha vahim. Dönerci ile aynı şekilde maske taktığı halde, (burnu kapatmıyor) gerekçeye bunu da ilave etmesi daha da vahim” İfadelerini kullandı.

İşte İsmail Saymaz’ın o paylaşımı:

ismail-saymaz-001.jpg

İşte Levent Özeren’in o paylaşımı:

levent-ozeren.jpg