Isparta'da hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs tutuklandı

Isparta'da hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs tutuklandı
Isparta’da Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda hırsızlık yaptığı tespit edilen 2 şahıs tutuklandı. Şüphelilerin hırsızlık yaptığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro ekipleri; iki iş yeri ve kurumdan hırsızlık, bir bisiklet hırsızlığı ve bir ikametten hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma gerçekleştirdi. Ekipler tarafından incelenen güvenlik kamerası kayıtlarıyla iş yerinden hırsızlık yapan şüphelinin F.T., bisikleti çalan şüpheli şahısın M.Y. olduğunu belirlendi. 2 şahıs düzenlenen operasyon sonucunda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 2 şahıs, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

aw078057-02-1.jpg

Öte yandan, çeşitli hırsızlık suçuna karışan 7 şüpheli hakkında da adli işlem başlatılırken, şahısların hırsızlık yaptığı anlar iş yeri ve apartmanın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde şüphelilerden birinin iş yerindeki kasa kısmına gelerek yazar kasadan paraları aldığı, diğer şüphelinin ise apartmanın bodrum katına inerek bisikleti götürdüğü görülüyor.

aw078057-01-1.jpg

aw078057-04.jpg

İlgili Haberler