İsrafil Kışla kimdir, nereli ve kaç yaşında?

İsrafil Kışla kimdir, nereli ve kaç yaşında?
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atanan İsrafil Kışla kimdir, nereli ve kaç yaşında? En çok merak edilen isimlerden biri oldu. İşte hakkında tüm bilgiler

İsrafil Kışla kimdir? Kamuoyunun en çok merak ve araştırdığı isimlerden birisi İsrafil Kışla oldu. Bunun sebebi ise Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevine atanması oldu. Kışla, bir dönem Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliği de yapmıştı. Şavşat'ın Meydancık köyünde doğan 59 yaşındaki İsrafil Kışla ilk ve orta öğrenimini doğduğu Köyde lise eğitimini ise Trabzon'da tamamladı. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.

İSRAFİL KIŞLA KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı olarak atanan İsrafil Kışla, 10 Mart 1959'da Artvin Şavşat'ta doğdu. Baba adı Sultan Süleyman, anne adı Emine'dir.
Yönetici; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. İstanbul Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.
İlim Yayma Cemiyetinde Genel Müdürlük ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 24. Dönemde Artvin Milletvekili seçildi. Kuveyt Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı ve Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Üyeliği yaptı. AK PARTİ Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısıdır.
İngilizce, Gürcüce ve Arapça bilen Kışla, evli ve 5 çocuk babasıdır.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla kimdir soruları haberimizin cevabımızda...