İstanbul Havalimanı Metro Hattı için 14 personel alınacak

İstanbul Havalimanı Metro Hattı için 14 personel alınacak
İŞKUR personel alımı iş ilanları ile İstanbul havalimanı metro hattı firması bünyesine 14 personel alınacak.

İŞKUR üzerinden özel teşebbüs firma personel alımı iş ilan açıklaması ile Yeni Havalimanı Metro Hattı işletmelerine 14 personel alımı yapılacak. İŞKUR güncel personel alımı ilanı ile alınacak.

Yapılan İŞKUR ilan açıklamalarına göre İstanbul Halkalı Yeni Havalimanı Metro Hattı İnşaatı işletmesi bünyesinde çalıştırılmak üzere idari işler bölümünde günlük çevre temizliği ve diğer işlerde çalışacak tecrübeli ve tecrübesiz 7 kişi işçi alımı yapılacak, ayrıca idari işler departmanında günlük çevre temizliği ile diğer temizlik işlerinde çalışacak tecrübeli ya da tecrübesiz 7 kişi temizlik görevlisi personel alımı yapılacak.

Alınacak personeller için çalışma saatleri 08.00-17.00 olarak belirlenmiş ve sadece pazar günleri tatil yapılabilecek ücret olarak personellere asgari ücret yapılacağı açıklaması yapıldı.

GÜNCEL İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İŞKUR güncel işçi alımı başvuru şartları arasından adayların en az ilkokul mezunu olmaları, 20 yaş ile 40 yaş aralığında olmaları, adayların tercihen kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Çekmeköy, Beylikdüzü ikametli olmaları, işkur engelli kayıtlarının olması şartları bulunmakta.

Ayrıca alınacak personeller servis ve yemekhane desteği verilecek.

Ümraniye İŞKUR hizmet merkezi 00006529644 ilan numarası kullanılarak İŞKUR üzerinden 18 Şubat 2022 tarihine kadar başvurular yapılabilecek.

GÜNCEL TEMİZLİK PERSONELİ ALIMI

Güncel temizlik personeli alımı başvurusu için adayların en az ilkokul mezunu olmaları, 20 ile 40 yaş aralığında olmaları, engelli olmaları, tercihen adayların kartal, Küçükçekmece, avcılar, Maltepe, çekmeköy, başakşehir, beylikdüzü ikametli olmaları şartları bulunmaktadır.

Başvurmak isteyen kişilerin İŞKUR Ümraniye Hizmet merkezi 00006529653 ilan numarası ile başvurularını İŞKUR üzerinden veya hizmet merkezlerinden yapmaları gerekiyor.