İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tıbbi malzeme satın alacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tıbbi malzeme satın alacak
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa tıbbi malzeme satın alacağını duyurdu.

Basın İlan’da, “3 KALEM TIBBİ MALZEME TEMİNİ alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.” Denildi.

Niteliği, türü ve miktarı: 3 KALEM TIBBİ MALZEME TEMİNİ

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. Sözleşmenin imzalanmasını müteakip malzemelerin tamamı 31.12.2022 tarihine kadar ilgili Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisinin talebi üzerine belirli aralıklarla teslim edilecek olup, yüklenici firma sipariş çekildiği andan itibaren en geç 10 gün içerisinde teslimatı gerçekleştirmek zorundadır.

09.06.2022 - 10:004. İhaleye katılabilme şartları ve istenilen belgeler ile yeterlik değerlendirmesinde uygulanacak kriterler:

İhaleye katılma şartları ve istenilen belgeler:

İhale konusu malın satış faaliyetinin yerine getirilebilmesi için ilgili mevzuat gereğince alınması zorunlu izin, ruhsat veya faaliyet belgesi veya belgeler:

1) Tıbbi Cihaz Yönetmeliği kapsamında teklif ettikleri ürünlerin Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandığına dair belgeyi,

2) Tıbbi Cihaz durumu, tedarikçi / Bayi belgelerinin yer aldığı çıktıları teklifiyle birlikte sunmalıdır. Tıbbi Cihaz yönetmelik kapsamı dışında olan ürünler için firmaların kapsamdışı yazılı beyanları esastır.

3)Yükleniciler sözleşme sırasında, yukarıda belirtilen direktifler kapsamındaki üzerinde kalmış bulunan ürünlerin ismini, birim fiyatını, markasını, barkot no''sunu, ürünün tedarikçisi ise firma tanımlayıcı no''su, bayi ise bayi kodunun yer aldığı http://212.175.169.97/IBY/Publish.htm''den hazırlamış olduğunuz dosyayı dijital ortamda (cd, disc, usb, vb.) idareye sunmalıdır.

4)Ürün, tedarikçi/bayi sorgulamaları öncelikle Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) Ürün Takip Sistemi (ÜTS) https://utsuygulama.saglık.gov.tr/ adresinden, ÜTS''de ürün kayıtlı değil ise TİTUBB sisteminden yapılacaktır.

5) İstekliler idari şartnamenin 2.1/c bendindeki sut kodlarıyla, teklif ettikleri ürünlerinSGK https://medula.gov.tr/MedulaUbbSorgu/Pages/ubbBarkodSorgu.jfs''den sut koduyla, eşleşmiş olduğunu gösteren belgeyi ihale komisyonuna sunmalıdır.