İstanbul’a kış geri geldi. Bir anda çöktü

İstanbul’a kış geri geldi. Bir anda çöktü
Son dakika haberine göre yaz aylarına girmeyi bekleyen İstanbullu, yeniden soğuk havanın etkisiyle karşılaştı. İstanbul'a bir anda çöken yağmur nedeniyle trafikte olan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İstanbul’a kış geri geldi. Bir anda çöktü

Son dakika haberine göre Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 İle yönelik yapılan uyarının ardından bugün yağışlar başta İstanbul olmak üzere Türkiye''nin çeşitli illerinde etkili oldu. 

İstanbul''da yağmur bir anda etkisini gösterirken, yağmur sırasında trafikte olan vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Saat 17.30 sıralarında etkisini yitiren yağış, yeniden etkili olmaya başladı. 

Meteoroloji tarafından İstanbul için yapılan uyarıda "Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı" ifadeleri kullanılmıştı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelerde, Doğu Anadolu''nun doğusu ile zamanla ülkemizin kuzeybatısı ve Akdeniz''in iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra Marmara''nın kuzey ve doğusu, Sinop dışında Batı Karadeniz bölge geneli, Orta ve Doğu Toroslar mevkii, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Ankara''nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceğinin tahmin edildiği duyurulmuştu.