İstanbullu Gelin 60. bölüm! İstanbullu Gelin son bölüm

İstanbullu Gelin 60. bölüm! İstanbullu Gelin son bölüm
İstanbullu Gelin 60. bölümü Cuma akşamı yayınlanacak. Son bölümde Esma Hanım, kaybettiği konağına geri dönmesi herkese şok etkisi yaratmıştı. İstanbullu Gelin yeni son bölüm fragmanı detayları haberimizde.

Cuma gecelerine damgasını vuran İstanbullu Gelin dizisi 59. bölümü ile geçtiğimiz hafta ekranlara geldi. Hemen ardından İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Peki son bölümde neler olacak? Esma yeni bölümde aile üyelerini bir araya toplayıp "Bir gün sizlerle bu konuşmayı yapmak hiç aklıma gelmezdi" deyip bombayı patlatıyor. Meraklı bakışların arasında Esma, "Garip evlenme teklifi etti" diyor. Herkesin şaşkına döndüğü sahnede aile üyelerinin bu evlilik teklifine nasıl tepki vereceği merak konusu oldu. Yeni bölüm fragmanında yaşanan bir güzel gelişmede Dilara ve Adem çifti tarafında gerçekleşiyor. Adem Dilara'nın hamile olduğunu öğreniyor. Esma'nın son sözü ise, "Ya şunu bil aileler her badireden güçlenerek çıkarlar" oluyor. Öte yandan İstanbullu Gelin'in son bölümünde izleyiciyi şaşırtan bir gelişme daha yaşanacak. Sevilerek takip edilen diziye bir oyuncu daha dahil oldu.

İSTANBULLU GELİN 60. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

İstanbullu Gelin 60. bölüm fragmanı yayınlandı. Yapmanız gereken tek şey haber sitemizde bulunan linki tıklayarak dizinin fragmanını kesintisiz izleyebilirsiniz. İstanbullu Gelin yeni bölümde Esma, oğullarına ve gelinlerine Garip'in kendisi ile evlenmek istediğini söylüyor. 

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

aa3.jpg

İSTANBULLU GELİN'E YENİ OYUNCU

O3 Medya imzalı 'İstanbullu Gelin' dizisi 3. sezonunda da seyirciden büyük ilgi görüyor. Deniz Akçay'ın yazdığı, Zeynep Günay Tan'ın ise yönetmen koltuğunda oturduğu dizi Özcan Deniz, İpek Bilgin, Tamer Levent, Aslı Enver ve Salih Bademci gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosuyla da beğeni topluyor. Boran ailesinin etkileyici hikayesini ekrana taşıyan diziye zaman zaman ünlü isimler de dahil oluyor. Geçen sezon Defne Samyeli'nin renk kattığı diziye şimdi de Yeşim Salkım konuk oyuncu oluyor. Oyunculuk yeteneğiyle de dikkatleri üzerine çeken Altın Portakal Ödüllü şarkıcı, 'İstanbullu Gelin'e 60. bölümde sürpriz bir karakterle dahil olacak.

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Esma, DNA faciasından sonra Garip'in yanına gidiyor ve kapıda ona evlenme teklif ediyor. Garip ise durumu anlamaya çalışıyor. Esma ise sorusunun yanıtını merak ediyor. Garip, Esma için çok endişeleniyor. Garip, Ülfet ile ilgili yaşananları bu zamana kadar sakladığı için çok kızar ve çocuklarını cezalandırmak için bunu yapıyorsun der. Garip'in hayalini kurduğu evlilik bu değildir. Esma ,Garip'in mutfağa gitmesinden sonra veda etmeden evden çıkar. Uzun bir yürüyüş yapan Esma darmaduman olmuştur. Fikret ısrarla annesini arar ama ulaşamaz. Fikret çılgına dönüp İpek'i hırpalar. Neden bu sırrın üstüne kendi başına iş yaptığını sorgular. İpek'in savunması Adem olayını söylemek de çok geç kaldım, o nedenle bunda geç kalmak istemedim der. Faruk sakinleştirmeye çalışsa da İpek ile Fikret çok kötü birbirine girer. İpek o sinirle, Ülfet'in kapısına gider. Elindeki DNA sonucunu verir. Hayatlarının onun yüzünden alt üst olduğunu söyler. Ülfet'e çok ağır sözler söyler. Peşinden giden Süreyya da bir şey yapamaz.

İstanbullu Gelin 60. bölüm STAR TV ekranlarında saat:20.00'da Cuma akşamı yayınlanacaktır.