İstanbullu Gelin son bölümü ve 64. bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin son bölümü ve 64. bölüm fragmanı
İstanbullu Gelin dün akşam 63. bölümü ekrana geldi. Hemen ardından ise İstanbullu Gelin 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde, Adem'in şirkete gelmesi ortalığı karıştırıyor.

İstanbullu Gelin 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı soruları İstanbullu Gelin'in son 63. bölümünün ardından yayınlandı. Son bölümde Boran ailesinin konağa geri dönmesi eski günlerine geri dönmesi başlarına yeni felaketler yol açıyor. Esma Sultan yeni bölüm ön izlemesinde, "Madem başka yolu yok Adem şirkete geri dönüyor o zaman kendi payımın kontorolünü Garip'e devredeceğim." diyor. Faruk ile Fikret karara tepki gösterirken Esma Hanım, kararının net olduğunu yeniliyor. Eğer Adem varsa Garip2te olacak diyerek sözlerine son noktayı koyuyor. Peki yeni bölümde neler olacak.

İSTANBULLU GELİN 64. BÖLÜM FRAGMANI

Star TV ekranlarının en çok izlenen dizisi İstanbullu Gelin 64. bölüm fragmanı yayınlandı. İstanbullu Gelin 64. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Faruk’un Adem’e yaptığı teklif Adem dahil herkesi şaşırtırken Fikret’in büyük tepkisine neden olur. Esma’nın duruma karşı hamlesi gecikmez, onun kararı da aile için sürprizdir. Dilara Adem’den bebeğini sakladığı için kendini suçlarken, Süreyya Adem’in iyileşme sürecinden umutludur ancak Senem’in gözlerine inanamadığı başka bir durum vardır. Git gide dolan, hırslanan Fikret’in Adem’le yüzleşmesi ise herkesi derinden sarsacak bir dönemin habercisidir…

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM NE OLDU

Adem’in vereceği karar Boranlar için büyük bir sürpriz olacak. Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır. Fikret, eldeki bilgileri Faruk’la paylaşınca Ülfet için bambaşka bir dönemin başlayacağı netleşir. Adem’in vereceği karar ise Boranlar için büyük bir sürpriz olacaktır. 
Boran’lar ait oldukları yerde ayağa kalmak için yeni bir hayata merhaba derler. Garip’in bir sürprizi ile de konağa girişleri büyük bir şaşkınlığa sebep olur. Adem’in çocuğu için seçtiği hayatta gidecek hiçbir yeri yoktur, elini uzatan kişi ise Güneş olur. Emir içinse bu yeni hayat ait olamama hissi yaratmaktadır, çocuk duyguları ile baş edemez hale gelir. Boran’lar Adem’e karşı borçlu kalmamak için yol aramaya başlar. Faruk’un kararı ise ailede şok etkisi yaratacaktır.