İşte sosyal medyanın konuştuğu Hasan'ın son hali

İşte sosyal medyanın konuştuğu Hasan'ın son hali
Sokaklarda yaşıyor olmasına rağmen hayata pozitif bakışıyla dikkat çeken ve sosyal medyada gündeme gelen bir video ile Türkiye'nin dikkatini çeken Hasan M.'den sevindirici haber geldi. Ankara Valisi Vasip Şahin, Hasan'ın sıcak bir yuvası ve güzel bir işi olduğunu duyurdu.

Hasan M. sosyal medyada gündeme gelen bir videoda yaptığı açıklamalarla Türkiye'nin dikkatini çekmişti. Sokaklarda yaşıyor olmasına rağmen "Allah insanı sınar. Allah şu an beni sınıyor ve bana taşıyamayacağım yükü vermiyor" sözleriyle ve pozitif gülüşüyle izleyenlerin içini ısıtan Hasan için Ankara Valiliği harekete geçmişti.

Ankara Valisi Vasip Şahin, Hasan ile yaptığı görüşmeden paylaştığı fotoğraflarla Hasan'ın sıcak bir eve ve güzel bir işe kavuştuğunu duyurdu.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Şahin, "Milletimizin gönlünü fetheden kocaman yürekli Hasan M.’i misafir ettik.Tamamlanan tedavisinin ardından bugün işbaşı yapan Hasan’ın da artık, mutlu olduğu bir işi, huzurla yaşayacağı sıcak bir yuvası var. Teşekkürler hayırseverler, Teşekkürler Türkiye" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler