İstifa etmek zorunda kalan bakan böyle görüntülendi

İstifa etmek zorunda kalan bakan böyle görüntülendi
Danışmanıyla öpüşürken fotoğrafları çıktıktan sonra istifa etmek zorunda kalan İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock, evlilik yüzünü çıkarmış olarak görüntülendi.

İstifa etmek zorunda kalan bakan böyle görüntülendi

Korona virüs salgınında tartışmaların odağına yerleşen İngiltere Sağlık Bakanı Hancock, 25 Haziran tarihinde The Sun gazetesinin yayınladığı fotoğraflardan bir gün sonra istifa etmek zorunda kaldı.

İngiltere''yi sarsan istifa skandalından iki hafta sonra, eski Sağlık Bakanı Matt Hancock ilk kez görüntülendi. Evliliğinin bitmesine yol açan yasak aşkı ise Londra''daki evinin yakınlarında, nikah yüzüğünü çıkarmış olarak kameralara yakalandı.

İLK KEZ

Hancock''un Kovid kurallarını çiğnedikten sonra istifa ettiği düşünüldüğünde, eski sağlık bakanının ikinci aşısını olmak için geldiği Newmarket Hipodromu''ndaki bir aşı merkezinde fotoğraflanması, İngiliz basınında "ironik" olarak nitelendirildi.

Hancock''un ofisteki güvenlik kemerasına öpüşürken yakalandığı 43 yaşındaki Gina Coladangelo''nun, hâlâ üç çocuğu ve iş insanı kocası Oliver Tress ile birlikte yaşadığı düşünülüyor.

42 yaşındaki Hancock, 25 Haziran''da yasak ilişki ortaya çıkar çıkmaz karısı Martha''yı ve üç küçük çocuğunu terk etti. İngiliz medyası, haberin yayınlandığı akşam eşine evliliklerinin bittiğini söylediğini ve çocuklarını veda etmek için uyandırdığını yazdı.

İlgili Haberler