Aysal’dan Fener’e zeytin dalı

Aysal’dan Fener’e zeytin dalı
Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal, futbol takımıyla ilgili transfer çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüklerini bildirdi, Fenerbahçe’ye dostluk elini uzattı...

Ada’da Galatasaray Lisesi’nin eski mezunlarından oluşan ağabeyler-ablalar grubunun üyeleriyle bir araya gelen Aysal,  “Sporun esasında dostluk ve arkadaşlık bulunuyor. Fenerbahçe ile aramızda bunlar yeteri kadar zedelendi, ama bundan sonra da böyle olacak değildir. Bizim görevimiz, buna çare bulup eski dostluğu yerine getirmektir. 3 Temmuz sürecinde başlayan yanlış anlaşılmaların üst üste gelmesiyle ortaya çıkan bir tatsızlık hakim. Bunu süratle geçiştirmek ve kulüpler arasındaki dostluğu, kardeşliği yeniden inşa etmek biz yöneticilerin görevi. Galatasaray olarak bu konuda niyetliyiz ve kararlıyız Transfer için çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz, ama bu taktiksel olduğu kadar matematiksel bir olay. Yabancı sınırı kuralı olmasaydı, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sözü verebilirdim, ancak önümüzde böyle bir engel var” dedi. Organizasyonda başkan Aysal, Galatasaray Kulübü amblemi şeklinde hazırlanan pastayı da kesti. Aysal, basketbol ve futbol şubelerinde son dönemde kazanılan kupaları toplantıya getirdi.


Semih Kaya’yı İnter istiyor 
Galatasaray’ın başarılı stoperi Semih Kaya’ya Inter talip oldu. İtalyan ekibinin, geçtiğimiz günlerde bir yetkilisini İstanbul’a göndererek, sarı-kırmızılı yöneticilerle temasa geçtiği ifade edildi. Mavi-siyahlıların milli futbolcuyu istediğini Galatasaray’a resmen ilettiği ve bonservisi için 6 milyon euro ödemeye hazır olduğunu bildirdiği öğrenildi.  Semih Kaya için 12 milyon euro bonservis bedeli biçildi.
Ruhi Kanal