İYİ Parti, Beşiktaş adayını tanıttı

İYİ Parti, Beşiktaş adayını tanıttı
İYİ Parti, Beşiktaş Belediye Başkanı Adayı Affan Keçeci için tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Keçeci, Beşiktaş’ın sorunlarını ve bunların çözümlerini çok iyi bildiğini, bu çözümlerin hepsini hayata geçireceğini söyledi.

İYİ Parti Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Affan Keçeci için İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı binasında İl Başkanı Buğra Kavuncu ve İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk’ un katılımıyla tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Tuncay Buruşuk, “Beşiktaş için canla başla çalışacak, bu ilk yerel seçimimizde üzerimize düşen her şeyi yapacağız” diyerek Affan Keçeci’nin adaylığının hayırlı olmasını diledi.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ise İYİ Parti’nin İstanbul’da 9 ilçede kendi adayları ile seçime gideceğini hatırlattı ve bu durumu avantaja çevirip diğer ilçelerdeki kaynakları da bu 9 ilçeye aktarabileceklerini belirtti.

“Tuttuğum takımdan dolayı en çok ziyaret ettiğim ilçe Beşiktaş. Adayımız çok güçlü bir isim. Ülkemiz için çok kıymetli çalışmalara imza atmış, Emniyet Teşkilatında çok önemli bir yere gelmiş bir isim. Beşiktaş’a başkan olduğunda daha güvenli bir Beşiktaş olacağına da şüphe yok” diyen Kavuncu “Beşiktaş için çözüm birikim, liyakat ve tecrübe ve bütün bunlar Affan Başkan’da fazlasıyla var. “ ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ’TA HEDEFİM “MODERN BELEDİYECİLİK”

“Ülkemizin en zor zamanında doğan İYİ Parti Yönetimi’nin bana tevdi etmiş olduğu Beşiktaş Belediye Başkanlığı Adaylığı, yıllarını Beşiktaş halkıyla kol kola geçirmiş, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalısı bir vatan evladına, Beşiktaş İlçesi’ne hizmet etme olanağını sağlayacağından dolayı son derece mutluyum. ‘’ sözleri ile konuşmasına başlayan Beşiktaş Belediye Başkan adayı Affan Keçeci; 37 yıllık kamu hizmetini, Beşiktaş Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş Belediyesi’ndeki uzun süre yapmış olduğu yöneticiliklerini vurgulayarak, Beşiktaş İlçesi’nin sorunlarını ve bunların çözümlerini çok iyi bildiğini, bu çözümlerin hepsini hayata geçireceğini söyledi.

Konuşmasında ‘’Modern Belediyecilik’’ yönetimine değinen Keçeci; ‘’Modern Belediyecilik; huzur ve kardeşlik ortamında, dünyanın ve ülkenin değişen şartlarını gözeten bir vizyonla tüm Beşiktaş İlçesi sakinlerinin beklentilerine cevap verecek hizmetleri sunabilmektir.’’ dedi.