İYİ Parti herkesi kucaklayan parti

İYİ Parti herkesi kucaklayan parti
Hz.Ali’nin doğum günü, Aşık Veysel’in ölüm yıl dönümü ve Nevruz Bayramı “UYANIŞ, DOĞUŞ, AŞIK” etkinliğiyle anılacak. İYİ Parti Kurucu ve GİK Üyesi Avukat Mine Baş etkinlikle ilgili olarak, “Türkiye’nin herkesi kucaklayan partisi olarak bu önemli hadiseleri STK’larla omuz omuza vererek anmak istedik. Amacımız birlik, beraberlik duygusunun pekiştirilmesi. İYİ Parti olarak bizde ayrı gayrı yok” ifadelerini kullandı.

Hz. Ali’nin doğum günü olarak bilinen aynı zamanda Aşık Veysel’in ölüm yıldönümü ve Nevruz Bayramı’na denk gelen 21 Mart’ın Pazartesi’ye gelmesi nedeniyle 20 Mart’ta (Yarın) İYİ Parti Kurucusu, GİK Üyesi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Mine Baş koordinatörlüğünde kapsamlı bir etkinlikle anılacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şeref konuğu olarak katılacağı etkinlik, Pazar Günü (Yarın) 14:30’da Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde düzenlenecek.

Halka açık olan ve birbirinden özel sanatçıların yer alacağı etkinlikler kapsamında uyanış, doğuş ve aşık; görsel şovlar, semah ve şarkılarla anılacak. Ücretsiz olan bu etkinlik; Kent Konseyi, Toplumsal Düşünce Derneği ve Aşık Veysel Kültür Derneği’nin bir araya gelmesiyle gerçekleşiyor. Etkinliğin koordinatörü ise İYİ Partili Mine Baş.

“İYİ PARTİ HERKESİ KUCAKLAYAN PARTİ”
Bu üç kurumu bir araya getirerek birlik ve beraberlik duygusuna vurgu yapmak istediklerini belirten Baş, “Partimizin kuruluşunda Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartını göstererek ‘Bizim için en önemli şey Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartıdır’ demişti. Biz İYİ Parti olarak merkezde yer alan bir partiyiz. Herkese eşit mesafedeyiz, herkesi eşit derecede kapsıyoruz. Ben bir alevi, hukukçu ve kadın olarak İYİ Parti’nin kurucusuyum ve içerisinde siyaset yapıyorum. Bunun bir anlam ifade ettiğini belirtmek isterim. Türkiye’nin herkesi kucaklayan partisi olarak bu önemli STK’larla omuz omuza vererek bu üç önemli hadiseyi birlikte anmak istedik. Amacımız birlik, beraberlik duygusunun pekiştirilmesidir. İYİ Parti olarak bizde ayrı gayrı yok” dedi.

Etkinlik program akışı ise şöyle:

PROGRAM BAŞLANGICI: 15:00

Sayın Mine Baş’ın Açılış Konuşması

Sayın Meral Akşener’in Konuşması

1-MUSTAFA ÖZARSLAN & GRUP ÇIĞ

2-SİNEVİZYON

3-PINAR AYHAN

4-PİR SULTAN ABDAL 93 SEMAH EKİBİ

5-KİM YOUNG MOON “GİDİLMEYEN YOL” RESİM TABLO PERFORMANS

6-MUSTAFA ÖZARSLAN & GRUP ÇIĞ

7-SELÇUK GÖLDERE “TOPRAK” ÇAĞDAŞ DANS GÖSTERİSİ

BASINDA VE USTALARIN GÖZÜNDEN AŞIK VEYSEL FOTOĞRAF SERGİSİ (Fuayede)

İlgili Haberler