İYİ Parti heyeti İkizdere'de

İYİ Parti heyeti İkizdere'de
İYİ Parti Çevre ve Doğa Politikaları Başkanı Arzu Önşen başkanlığındaki heyet bugün İkizdere'ye gitti. Heyet bugün yapılan incelemelerden sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e İkizdere’nin son durumu hakkında bilgi verecek.

İYİ Parti Çevre ve Doğa Politikaları Başkanı Arzu Önşen başkanlığındaki heyet, "BEZDUK DA BEZDUK,DURUN ARTIK?" sloganıyla yola çıktı ve İkizdere''ye gitti.

AKŞENER''E BİLGİ VERİLECEK

Heyette Toplumsal Politikalar Başkanı Ünzile Yüksel, Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı yer alıyor. Heyet bugün yapılan incelemelerden sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e İkizdere’nin son durumu hakkında bilgi verecek.

Arzu Önşen yaptığı basın açıklamasında, heyetin gözlemlerini ve Genel Başkan Meral Akşener''e sunulacak bilgilerin hazırlandığını söyledi.

"SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ"

Bu süreçte İYİ Parti olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapacağız diyen Önşen basın açıklamasını, "Memleket sevdasıyla yola çıktık, yurdun her köşesinde desteğimizle halkın yanındayız dedik. Sözümüzün arkasındayız" diyerek bitirdi.

 

İlgili Haberler