Akşener Bartın'da vatandaşlarla buluştu. Ormanlarımız da esnafımız da mutfak da yanıyor!

Akşener Bartın'da vatandaşlarla buluştu. Ormanlarımız da esnafımız da mutfak da yanıyor!
Bartın'da vatandaşlarla bir araya gelen Meral Akşener, “Türkiye’nin diğer yerlerinde de esnaf yanıyor, tencere yanıyor. O yangının yanında bu yangını da görmek zorundayız. Hem o yangın hem de bu yangın söndürülsün” dedi.

Berkay Bigeç - Birol Uzunçelebi / YENİÇAĞ – Bartın

Memleket Gezileri kapsamında Bartın''a gelen İYİ Parti lideri Meral Akşener, Bartın İnkumu yolunda bir kahvehaneye girdi.

"ORMANLARIMIZ DA, ESNAFIMIZ DA, MUTFAK DA YANIYOR"

Akşener burada vatandaşlarla bir araya geldi. Akşener, “Bunca yangın varken niye geziyorsunuz diye bir vatandaşımız sordu. Ben yangın olan her yeri gezdim. Adana Aladağ’da zeytinler yanmış. Fakat Türkiye’nin diğer yerlerinde de esnaf yanıyor, tencere yanıyor. O yangının yanında bu yangını da görmek zorundayız. Hem o yangın hem de bu yangın söndürülsün” dedi.

Tüm yangınların söndürülmesi için çaba sarf ettiklerini belirten Akşener, “Amacım şuculuk buculuk üzerinden tanımlanır olduk. Siyaset tanımlar üzerinden kutuplaşır oldu ve bu durum vatandaşın gerçek sorunlarını ört bas etmeye başladı. Bunların üzerine bir de pandemi geldi. Pandeminin hafiflemesiyle gezilere geri başladık. Şimdi pandemiden sonra durum nedir onu görmek için geziyorum.  Çok enteresan bilgiler öğrendim. 25 yıldır politika yapıyorum ama ben üniversite hocasıydım. Mesela biz emekli diyoruz ama 5 farklı emekli ve emekli maaşı varmış. Memur maaşı ayrı, çiftçinin ve öğrencilerin durumunu öğrendim. Amacım iktidarı yermek değil. sadece sizlerin sorunlarını dinliyorum. Bunca yangın varken niye geziyorsunuz diye bir vatandaşımız sordu. Ben yangın olan her yeri gezdim. Adana Aladağ’da zeytinler yanmış. Fakat Türkiye’nin diğer yerlerinde de esnaf yanıyor, tencere yanıyor. O yangının yanında bu yangını da görmek zorundayız. Hem o yangın hem de bu yangın söndürülsün” diye konuştu.

Kahvede oturan vatandaş, “Bartın şuanda ölü durumda. Emekliler olmasa Bartın ölü. İşsizlik çok yüksek Bartın’da. Gençlerimiz işsiz” diye konuştu.

Bir başka vatandaş ise EYT’lilerin sorunlarını gündeme getirilmesini talep etti. Talep üzerine Akşener, “EYT’lilerin sorunlarını en çok gündeme taşıyan parti biziz. Bu konuyu iktidarın çözmesi için çok çaba sarf ettik fakat bu iktidar çözecek gibi durmuyor” dedi.

İlgili Haberler