İYİ Parti lideri Meral Akşener’den Aylin Sözer mesajı

İYİ Parti lideri Meral Akşener’den Aylin Sözer mesajı
İYİ Parti lideri Meral Akşener’den Aylin Sözer mesajıİYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, eski sevgilisi olduğu iddia edilen bir kişi tarafından yanıcı madde tarafından yakılarak öldürülen Aylin Sözer için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Meral Akşener’den Aylin Sözer mesajı

İstanbul Maltepe'de Kemal D. isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen özel bir üniversitede öğretim görevlisi Aylin Sözer'in üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi.
Çıkan yangında öğretim görevlisi hayatını kaybetti.
Sözer, feci şekilde can verirken; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Sözer için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
Akşener attığı mesajla bu yaşananlara sebep olanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi.
“Bu vahşet en ağır şekilde cezalandırılsın ki her türlü kadına şiddeti aklından geçiren kirli zihniyetlere engel olsun” diyen Akşener’in sözlerini tamamı şu şekilde:
"Kadın cinayetlerinin son kurbanı kıymetli akademisyen, meslektaşım Aylin Sözer’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.
Bu vahşet en ağır şekilde cezalandırılsın ki, bundan sonra her türlü kadına şiddeti aklından geçiren kirli zihniyetlere engel olsun"

aksener-107.jpg