Bu mu ekonomide uçan Türkiye. Esnaf da vatandaş da pahalılıktan şikayetçi

Bu mu ekonomide uçan Türkiye. Esnaf da vatandaş da pahalılıktan şikayetçi
Uşak'ın Eşme ilçesinde pazar yeri ziyareti yapan İYİ Parti, vatandaş ve pazar esnafının dertlerini dinledi. Vatandaş ''Az kaldı'' dedi.

Hüseyin Demir - Uşak- Yeniçağ

Uşak İYİ Parti İl Başkanı Şener Toköz ''''Bugün Eşme ilçe başkanım Ahmet Kayaalp ve yönetimi ile Eşme pazarında pazarcı esnaflarımızla bir araya gelerek kendilerinden fiyatların yüksek olduğunu vatandaşların geçtiğimiz yıllara nazaran ürünleri alamadıkları ve kendilerinin de en az alışveriş yapmaya gelen vatandaşlar kadar mağdur olduklarını dile getirmeleri bizleri üzmüştür.

Esnaflar pahalılıktan şikayetçi, vatandaş pahalılıktan şikayetçi, sanayiciler pahalılıktan şikayetçi, çiftçiler ve ulaşım sektöründe olanlar hemen her gün mazota gelen Zamlardan şikayetçi ve dahası Cumhurbaşkanı bile bu durumdan şikayetçi ama üzülerek söylüyorum.

Zam üstüne Zam yapmaktan da geri kalmayan Cumhurbaşkanı ve AKP hükümetidir. İl ve ilçe yöneticilerim ile bugün hayat pahalılığından dert yanan pazarcı esnaflarımızın bizlerden söylediği bir an evvel seçimlerin olması ülkenin ve milletin tek kurtuluşunun İYİ Parti olduğunu yanımızda olduklarını söylemeleri bunları duymanın da bizleri duygulandırdığını da söylemeden geçemeyeceğim. Biraz daha sabır. #AzKaldı'''' dedi.

İlgili Haberler