İYİ Parti Samsun'da birlik mesajı verdi

İYİ Parti Samsun'da birlik mesajı verdi
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, "Baskın olan hükümete karşı millet ittifakı olarak kol kola vererek Cumhuriyetçi, Atatürkçü ve emekçilere değer verenlerle beraber gurur diyoruz" dedi.

Samsun Atakum İYİ Parti İlçe Başkanlığı''nın olduğu partilerle söyleşiye İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Milletvekili Bedri Yaşar, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, İYİ Parti Genel Kurul İdari Üyesi Ömer Süslü, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Selen  Cam, ilçe muhtarları, sosyal kuruluşlar ve partililer katıldı.

Genel idari kurul üyesi Ömer Süslü, Parti''nin kuruluş aşamasından bugüne gelene kadar çok iftiralara maruz kaldık Genel başkanımız Meral Akşener önderliğinde cesurlar hareketi asla geri adım atmayacağız ve herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Kız çocuklarımızın ,evlatlarımızın geleceği hırsızlığı bitirmek için bu hükümete dur demenin zamanı geldi artı ayağa kalkma zamanı geldi diyerek sözünü tamamladı.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Samsun Çarşamba şeker fabrikasının da yaşanan problemleri anlatı ve fabrikaya verilen zararı belirti Samsun limanların özelleştirilmesiyle zararın çok büyük olduğu belirti.

İYİ Parti Samsun Erhan Usta, hükümetin ekonomi politikasının çok yanlış olduğu gibi zararını ve çilesini vatandaşa yüklediler. Kur farkı dediler ne kur farkı faiz faiz zararı kimden çıkacak hükümet ve Cumhurbaşkanı bu detay vermiyor vatandaşlarına bu mevcut teşkilatlarımız la beraber çalışacağız kendimizi ifade edeceği icatlarımızı anlatacağız ekonomiyi hiç şüpheniz biz düzelteceğiz.